Hajdú Steve ilyen sokat fogyott: mindenki azt kérdezi tőle, baj van-e

Hajdú Steve a Reggeli vendége volt. Ahogy belépett az RTL székházába, a műsorvezető, Nádai Anikó reakciója is az volt, mennyit fogyott.

hajdú-steve-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy belépett az RTL székházába, hogy a mai Reggeliben vendégeskedjen, Hajdú Steve-et mindenki azzal állította meg, mennyire lefogyott. 

Az 52 éves színész elárulta, mostanában ahová megy, ezt a reakciót váltja ki az emberekből. Úton-útfélen azt kérdezgetik tőle, minden rendben van-e vele, mi van a látványos átalakulás hátterében.

Hajdú Steve lefogyott

Az adás egyik műsorvezetője, Nádai Anikó bevallotta, amikor a forgatás előtt összefutottak, ő is egyből ezzel a kérdéssel állította meg. Hajdú Steve erre bevallotta, nem szíveli, hogy az emberek az utóbbi időszakban folyamatosan a fogyásával vannak elfoglalva.

Hajdú Steve fogyása nagyon látványos.
Hajdú Steve fogyása nagyon látványos.
Fotó: RTL/Reggeli

- Megmondom őszintén, nem esik jól, hogy ez a téma, hogy azt kérdezik: "Jaj, akkor most valami baj van?” Látom az embereken, hogy az van a fejükben, hogy igen, baj van - tehát már meg is állapítják, hogy baj van az emberrel, hogyha fogy.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem hirtelen szabadult meg jelentős súlyfeleslegtől, folyamatosan adta le a kilókat. Öt évvel ezelőtt kezdett életmódváltásba, azért volt szükség rá, hogy megreformálja az étkezését, mert a cukorbetegség jelei mutatkoztak rajta.

Így nézett ki 2017-ben A Konyhafőnök VIP-ban.
Így nézett ki 2017-ben A Konyhafőnök VIP-ban.
Fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP

- Folyamatosan fogytam öt év alatt. Az utolsó évben jött el az, hogy nem veszek magamhoz semmilyen cukortartalmú ételt, nem iszom sört például.

A beszélgetésben felmerült a "body shaming" téma is, amikor az emberek a testalkata miatt bántanak valakit. Hajdú Steve szerint akár túlsúlyos, akár vékony az illető, a külsejét szóbahozni minden esetben illetlenség.

Gáspár Virág fogyása

Gáspár Virág 2020 nyarán száz kiló körül volt, akkor határozta el, hogy leadja a súlyfeleslegét. 2021 márciusára lefogyott húsz kilót, de még nem volt elégedett. Januári fotóin a tavaly megszokottnál is sokkal karcsúbb. 

Ezt is szeretjük