Hajdú Pétert kirakták a Szigeten az RTL VIP-ból: Sebestyén Balázs kotyogta ki

Hajdú Péternek és Sebestyén Balázsnak is meggyűlt a baja a bejutással a Sziget Fesztivál első napján.

hajdú-péter-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter Sebestyén Balázs elmondása szerint roppant kínos helyzetbe került a Sziget Fesztiválon. A két műsorvezető a rendezvény első napjára látogatott ki, de nem csak jó élményeket vittek haza Dua Lipa nagyszínpados koncertjéről.

Sebestyén Balázs a Rádió1 reggeli műsorában idézte fel, hogy jártak akkor este: neki be kellett szöknie az RTL Klub számára fenntartott VIP-szektorba, míg Hajdú Pétert be sem engedték oda.

Hajdú Péter és Sebestyén Balázs a Sziget Fesztiválon

A 2022-es Sziget újítása, hogy a hatalmas VIP-részt felosztották, vannak kisebb részlegek, amelyeket magáncégek bérelhetnek ki. Az RTL Klub is így tett, a belépést illetően nagyon szigorúak voltak.

- Vikivel bementünk a Sziget VIP-be mosdóba, meg pénzt feltölteni a kártyára. Ahogy ott felnéztem, láttam, hogy különböző cégeknek volt még pár extra VIP-je az emeleten. Megpillantottam az RTL-ét, és éreztem, hogy megjöttünk, onnan fogjuk nézni Dua Lipa koncertjét. Karon fogtam Vikit, és megindultam a lépcsőhöz, közben már integettem a fent lévő ismerőseimnek, akik amint megláttak, elfordították a fejüket, de ennek ellenére nagy elánnal törtem az utat a tömegen át. Odaérve a biztonsági őr elém állt, és megkérdezte: "Hova, hova?" Gondoltam magamban, nem ismer meg, de reménykedtem, hogy végül beugrik neki az az ezeregyszáz Balázs Show és a tömérdek egyéb műsor, amit a csatornánál csináltam - ecsetelte a rádióban.

Nem jött be a számítása, de nagy szerencséje volt. Mikor a biztonsági őr egy pillanatra nem figyelt, feliszkolt mellette a lépcsőn. Hajdú Péternek már nem volt ekkora mázlija, hiába akart beslisszanni ő is, visszatessékelték a sima VIP-részre. 

Szabó Zsófi ciki pillanata a Reggeliben

Frohner Fecónak a Reggeli vendégeként emlékezetes volt a szereplése: legutóbb megígérte Szabó Zsófinak, hogy ha legközelebb meghívják, egy szál fecskében fog neki főzni.

Szabó Zsófinak ciki pillanatokat okozott a Reggeliben Frohner Fecó: alsónadrág nélkül sétált be

Szabó Zsófi csak hüledezett a Reggeliben, milyen válaszokat kapott Frohner Fecótól.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Facebook/Life TV

Ezt is szeretjük