Hajdú Pétert kirakták a Szigeten az RTL VIP-ból: Sebestyén Balázs kotyogta ki
Hajdú Péternek és Sebestyén Balázsnak is meggyűlt a baja a bejutással a Sziget Fesztivál első napján.

hajdú-péter-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter Sebestyén Balázs elmondása szerint roppant kínos helyzetbe került a Sziget Fesztiválon. A két műsorvezető a rendezvény első napjára látogatott ki, de nem csak jó élményeket vittek haza Dua Lipa nagyszínpados koncertjéről.

Sebestyén Balázs a Rádió1 reggeli műsorában idézte fel, hogy jártak akkor este: neki be kellett szöknie az RTL Klub számára fenntartott VIP-szektorba, míg Hajdú Pétert be sem engedték oda.

Hajdú Péter és Sebestyén Balázs a Sziget Fesztiválon

A 2022-es Sziget újítása, hogy a hatalmas VIP-részt felosztották, vannak kisebb részlegek, amelyeket magáncégek bérelhetnek ki. Az RTL Klub is így tett, a belépést illetően nagyon szigorúak voltak.

- Vikivel bementünk a Sziget VIP-be mosdóba, meg pénzt feltölteni a kártyára. Ahogy ott felnéztem, láttam, hogy különböző cégeknek volt még pár extra VIP-je az emeleten. Megpillantottam az RTL-ét, és éreztem, hogy megjöttünk, onnan fogjuk nézni Dua Lipa koncertjét. Karon fogtam Vikit, és megindultam a lépcsőhöz, közben már integettem a fent lévő ismerőseimnek, akik amint megláttak, elfordították a fejüket, de ennek ellenére nagy elánnal törtem az utat a tömegen át. Odaérve a biztonsági őr elém állt, és megkérdezte: "Hova, hova?" Gondoltam magamban, nem ismer meg, de reménykedtem, hogy végül beugrik neki az az ezeregyszáz Balázs Show és a tömérdek egyéb műsor, amit a csatornánál csináltam - ecsetelte a rádióban.

Nem jött be a számítása, de nagy szerencséje volt. Mikor a biztonsági őr egy pillanatra nem figyelt, feliszkolt mellette a lépcsőn. Hajdú Péternek már nem volt ekkora mázlija, hiába akart beslisszanni ő is, visszatessékelték a sima VIP-részre. 

Szabó Zsófi ciki pillanata a Reggeliben

Frohner Fecónak a Reggeli vendégeként emlékezetes volt a szereplése: legutóbb megígérte Szabó Zsófinak, hogy ha legközelebb meghívják, egy szál fecskében fog neki főzni.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Facebook/Life TV

Ezt is szeretjük