Hajdú Péter és Eszter is kapcsolatban volt, amikor megismerkedtek: a tévés ultimátumot adott a barna szépségnek

Hajdú Péter így ismerte meg szerelmét, akitől azóta egy kisfia született.

Hajdú Péter és párja megismerkedése
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter, a Frizbi műsorvezetője és szerelme, Láng Eszter már négy éve egy párt alkotnak. 2022 februárjában született meg kisfiuk, Domi. 

A sztárpár a Blikk TV Címlapsztori című műsorában beszélt a közelgő esküvőjükről, és azt is elárulták, hogyan ismerkedtek meg.

Hajdú Péter és párja megismerkedése

Hajdú Péter elmondta, hogy eredetileg idén tavaszra tervezték volna az esküvőt, azonban mégis úgy döntöttek, hogy a nyár vagy az ősz lesz a legalkalmasabb a nagy napra, és nagyjából száz fővel számolnak. 

Eszter számára a tévés volt a második nagy szerelem az életében, amely elhozta a változást is.

- Tizennyolc éves volt, amikor összejött az előttem lévő barátjával, és az egészen addig tartott, amíg engem meg nem ismert.

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Az RTL Reggeli című műsorában pillantották meg egymást először, ahol véletlenül futottak össze. Eszter a kulisszák mögött végezte a munkáját, a műsorvezető pedig vendégként érkezett a stúdióba. Ezután felgyorsultak az események, és a vonzalom már tagadhatatlan volt.

- Akkoriban mindketten kapcsolatban voltunk. Néztem, hogy tök jól néz ki ez a csaj! Aztán rákerestem Instagramon, ott a fotók elég bénák voltak, biztos az előző pasija készítette őket. Aztán az akkori barátnőmmel elmentünk a Budapest Parkba, és Eszti is ott volt az akkori barátjával. Pont itt volt akkor Haddaway, el is hívtam a koncertre, de annyira Esztire fókuszáltam, hogy ott is hagytam.

Azt vettük észre, hogy négy órát beszélgettünk egymással.

- Közben az én barátnőm élvezte a koncertet, Eszti barátja pedig a barátaival volt.

A találkozó annyira jól sült el, hogy ezután a közösségi oldalakon kezdtek el beszélgetni egymással. Hajdú Péter ultimátuma azonban mindent egyértelműen megváltoztatott.

- Nyilvánvalóan hetekig, hónapokig semmi nem történt köztünk, mert mindketten kapcsolatban voltunk. Nem ez a típus egyikünk sem. Aztán kaptam egy ultimátumot - mert Peti akkor már szakított -, hogy ha augusztus 31-ig nem lépek ki a kapcsolatomból, akkor ez a dolog befejeződik köztünk - mesélte Eszter.

A barna szépség nem sokat gondolkozott a válaszon, úgy döntött, kilép már nem működő kapcsolatából. Összecsomagolt, egy héttel később pedig már összeköltözött Hajdúval.

Hajdú Péter és Tornóczky Anita kapcsolata

Hajdú Péterről és Tornóczky Anitáról köztudott, több mint húsz éve ápolnak egymással jó barátságot. Egykor azt is rebesgették róluk, több volt köztük ennél. A tévés hosszú évek elteltével öntött tiszta vizet a pohárba a kapcsolatukat illetően. Ugyanazon a főiskolán tanultak, Hajdú egy osztállyal feljebb járt, mint Tornóczky Anita. A Partizán vendégeként emlékezett vissza, pontosan hogyan ismerkedtek meg.

Hajdú Péter és Tornóczky Anita egy pár voltak: ezért nem működött a kapcsolatuk

Hajdú Péter a Partizán vendégeként tisztázta, valóban együtt voltak Tornóczky Anitával, de a szerelmük nem tartott sokáig.

Elolvasom

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük