Hajdú Péter barátnője álomszép ezen a fotón: Eszterrel a Balatonnál romantikáztak
Hajdú Péter és barátnője kihasználták a 30 fokos időt egy kis balatoni hajókázásra.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter a Life TV és az Ozone TV vezérigazgatójaként nagyon elfoglalt, főleg, miután Összezárva Hajdú Péterrel címen saját műsort is kapott. 

A külföldi nyaralást így idén nyáron mellőzte, de a Balatonra azért többször leruccant a gyerekeivel, valamint párjával, az RTL Klub Reggeli című műsorának szerkesztőjével, Eszterrel. 

Hajdú Péter és Eszter

A magyar tenger partján még az elmúlt hétvégén is mesés volt az időjárás: örülhetünk, hogy szeptemberben is gyakran évezhetjük a 30 fokos hőmérsékletet és a napsütést. A műsorvezető kis is használta ezt egy kis hajókázásra. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szeptember, Balaton, Eszti😇😍 @eszterlng @balatonofficial

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

Tihanynál készítettek is egy szelfit, amin gyönyörű barátnőjét a követői nem győztek dicsérni. Szerintük a hosszú, barna hajú Eszter igazi, természetes szépség. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nissi Beach🌴☀️😍 @eszterlng #cyprus #nissibeach

Hajdú Péter (@hajdu.peter.official) által megosztott bejegyzés,

A 45 éves sztár augusztus elején Ciprusról posztolt szerelmével közös fotót, de akkor nem vakációzott: mint később kiderült, dolgozni ment, párja pedig elkísérte, hogy egy kis időt együtt tölthessenek a tengernél.

Rácz Jenő párja

Gyuricza Dórit A Konyhafőnök hatodik évadában ismerhettük meg, ahol azonnal levette a lábáról a séfet. Már akkor is igazi bombázóként ragadott fakanalat, ám az utóbbi hónapokban még inkább kirobbanó formába hozta magát. Legfrissebb Instagram-képén egy szűk, testhezálló ruhában fotózta le magát, amiben megvillantotta darázsderekát. Nagy sikert aratott a követői körében, szerintük kedvencük úgy pózol a fotón, akár egy modell.

Ezt is szeretjük