Hajdú Péter bevallotta: néha 2-3 csaja is volt egyszerre, mielőtt megnősült
Az Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában árulta el, hogy a házassága előtt előfordult, párhuzamosan több csaja volt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában nemcsak az ismert vendégek nyílnak meg a műsorvezetőnek, és mesélnek el eddig nem hallott magánéleti titkokat, hanem fordítva is. 

A 45 éves tévés a péntek este 10 órakor adásba kerülő részben Kabát Petit kérdezte intim magánéleti titkokról, de ő maga is elárult olyasmit, amit nem biztos, hogy mindenki bevallott volna.

Hajdú Péter és a csajozás

Amikor a labdarúgóból lett médiaszemélyiséggel kérdezz-feleleket játszottak, Hajdú Péter megkapta a kérdést: előfordult, hogy több vasat tartottál egyszerre a tűzbe? 

A házasságom előtt volt ilyen, persze. Több csajom volt egyszerre

- árulta el köntörfalazás nélkül. 

hajdu-peter-kabat-peti
Fotó: Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel

Azt is hozzátette, hogy ezek laza kapcsolat esetén fordultak elő, ha nagyon komoly párkapcsolatban élt, soha nem volt harmadik a képben. 

- De olyan, hogy egyszerre két-három csaj, úgy, hogy egyik sem volt komoly, ilyen volt - osztotta meg a nézőkkel. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Hajdú Péter az Összezárva legelső adásában Curtisnek is meglepő nyíltsággal vallott a magánéletéről. A rapper kérdésére, miszerint megcsalta-e volt feleségét, Sarka Katát, bevallotta, hogy a kapcsolatuk végén nem volt hűséges.  

- A legvégén igen - válaszolta.

hajdu-peter-fb
Fotó: Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel

Hajdú Péter Demcsák Zsuzsával összezárva azt sem tagadta, hogy a válás után elkezdett ezerrel csajozni, el kellett gyászolnia a házasságát, majd jött egy-két kapcsolat az életébe, de az elmúlt bő három évben párja, Eszter az, aki mellett úgy érzi, megtalálta azt, akit keresett. A tévés szerkesztőként dolgozó, gyönyörű nőt el is jegyezte annak 25. születésnapján

Kabát Peti párja, a gyönyörű Adrienne

Kabát Petit és Róka Adrienne-t a Nyerő Páros első évadában szerették meg a nézők. A szőke szépséggel 2010. december 24-én hozta össze az élet, majd ötévnyi járás után, 2015-ben kérte meg a kezét. Lagzijuk még várat magára, az eljegyzés óta tervezgetik, hol esküdjenek egymásnak örök hűséget.

Ezt is szeretjük