Hajas Lászlóval irtó kínos dolog történt – Őt is megdöbbentette, mit műveltek vele

Hajas Lászlóra az otthonában támadt rá egy nő.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajas László, az ország egyik legismertebb mesterfodrásza még pályakezdőként keveredett egy nagyon kínos szituációba. Egy nő szeretett volna vele kapcsolatot létesíteni, ám ő ebben nem volt partner. Ami a visszautasítás után következett, azon ő maga is ledöbbent. A 63 éves sztár a Borsnak mesélte el a kínos történetet.

A lekoptatott hölgy durva módon állt bosszút Hajas Lászlón

A népszerű fodrász elmesélte, hogy még fiatalon egy szórakozóhelyen ismerkedett meg egy nővel, aki egyértelműen jelezte felé a szimpátiáját.

- Tudtam, hogy az egyik sötét alvilági alak barátnője, ezért sem szerettem volna kapcsolatot vele, úgyhogy faképnél hagytam - magyarázta a lapnak.

hajas lászló fem3
Fotó: FEM3 Café

Ekkor Hajas László úgy gondolta, ezzel lezárta teljesen a történetet, ám a mérges nő csúnya módon állt rajta bosszút. Az éjszaka közepén elment hozzá az otthonába, és becsöngetett. A sztár elmondása szerint a nő nagyon feldúlt volt.

- Továbbra is kérlelt, hogy legyen több köztünk. Mikor nem engedtem be, és újra elmondtam neki, hogy nem szeretném ezt a kapcsolatot, egy gázspray-t kapott elő, és szembe fújt vele. Hisztérikusan elrohant, én meg a mosdóba siettem, ahol negyed órán keresztül mostam a szememet - emlékezett vissza.

Hozzátette, ő maga is megdöbbent ezen, de szerencsére soha többet nem fordult elő vele ehhez hasonló történet.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük