Szőke bombázó Hajas László felesége - Juditba 22 éve szerelmes
Hajas László elárulta sikeres házasságának egyik titkát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajas László 21 évvel ezelőtt találkozott élete szerelmével, a nála 15 évvel fiatalabb Judittal. Amikor a mesterfodrász megismerkedett a gyönyörű nővel, mind a kettőjüknek volt már egy gyermeke az előző kapcsolatukból. Első látásra szerelem volt az övék, erről korábban a FEM3 Caféban nyilatkozott.

A 63 éves sztár az RTL Klub Reggeli című műsorában mondta el, mi a szerelmük egyik titka:

- 22 éve vagyunk együtt, és ez egy fantasztikus kapcsolat. Nagyon sok pici mozaikból áll össze. Az első gondolat, ami eszembe jut, hogy amikor összeköltöztünk, akkor a feleségem mondta, hogy vegyünk ágyneműt és két különállót. Én mondtam neki, hogy azt nem, az a vég, ha külön takarónk lesz, egyet akarok, mert akkor össze tudunk bújni - mesélte Hajas László, akinek nagyon bevált ez az apró trükk, hiszen a mai napig összebújva, egymás kezét fogva alszanak el.

Hozzátette, hogy még sok minden kell ahhoz, hogy jól működjön egy kapcsolat. Az egyszer biztos, hogy a mesterfodrász és gyönyörű felesége sok energiát belefektet, hogy a kapcsolatuk jól működjön, hiszen már 21 éve együtt vannak, és 13 éve házasok. Egy közös gyermekük született, a 19 éves Dávid Amszterdamban tanul egyetemen.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Hajas László felesége.

Ezt is szeretjük