A TV2 műsorvezetőjét meg akarták verni amiatt, amit élő adásban mondott

Kárász Róbertet egy spoiler miatt árasztották el fenyegető üzenetekkel.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kárász Róbert állítása szerint abszolút csapatjátékos, amikor 2016 tavaszán kirúgták a TV2-től, mindenki sajnálta, hogy távoznia kell, mert szerettek vele dolgozni - az érzés pedig kölcsönös volt. Nem vett részt a munkahelyi pletykákban, de a Mokka egyik adásában olyasmit kotyogott ki, ami után szitkozódó üzenetekkel árasztották el, és verést is beígértek neki - derült ki a Spektrum Home csatornán szerda esténként jelentkező, NőComment című műsorból. 

2015 decemberében Demcsák Zsuzsával vezette Mokkát, melyben a Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő cím is szóba került. A premier reggelére Kárász Róbert már megnézhette a filmet egy premier előtti vetítésen, így tudta, miről szól. Demcsák figyelmeztette, hogy a műsorba meghívott rajongókkal el ne szólják magukat az új résszel kapcsolatban, mert a gyerekeivel a két ünnep között szeretné megnézni, de hiába.

- Köszöntöttük a nézőket, és Zsuzsi spontán módon kérdezte, hogy milyen volt a Star Wars-film. Én erre teljesen gyanútlanul - nem akartam senkinek sem fájdalmat okozni, főleg nem magamnak - azt mondtam: "Nagyon jó, a Han Solót leszúrják!" Aztán elmondtuk, kik lesznek a Mokka vendégei - idézte fel az ominózus esetet a 49 éves tévés. 

karasz-robert-batch
Fotó: TV2

Ahogy a műsorvezetők többsége, az élő adás alatt Kárász Róbert is lenémítva, maga mellett tartotta a telefonját, és nem értette, miért érkeznek folyamatosan üzenetei. A feldühödött rajongók reakciója volt, amiért tönkretette a régóta várt filmélményüket. 

- Annyi üzenetet, kommentet, e-mailt kaptam, az utcámban várakoztak emberek, hogy megverjenek, mert spoilereztem a filmet! Nem tudtam, hogy ezzel egy lavinát indítok el. Nem szándékosan csináltam. Pár nap múlva nyilvánosan elnézést kellett kérnem minden Star Wars-rajongótól, mert beszakadt a Facebook-oldalam - árulta el, mi lett a vége a kínos tévés elszólásnak. 

Ezt is szeretjük