Ábel Anita szexin pózolt a címlapon, de bevásárolni kiábrándító külsővel ment
Ábel Anita bevallotta, volt, hogy szétbulizott külsővel ugrott le a boltba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztárok a címlapokon tökéletes külsővel pózolnak, de a hétköznapokon ők is ugyanolyanok, mint bárki más: nekik is lehet rossz napjuk, amikor nem az a legfontosabb számukra, hogy tökéletes-e a sminkjük és a frizurájuk. Ábel Anitával is megesett, hogy míg az újságos standnál szexi címlapfotón látta viszont magát, addig a valóságban finoman szólva nem a legjobb formáját hozva ugrott le a boltba. Erről a Spektrum Home szerda esténként adásba kerülő NőComment című műsorában mesélt.

A 43 éves színésznő-műsorvezető 2001-ben a CKM férfimagazin címlapján szerepelt. Nem vetkőzött meztelenre, de főként a dekoltázsát hangsúlyozó, szexi képek készültek róla, amelyekből ma is több fellelhető az interneten.

- Tényleg gyönyörűek voltak a fotók. Megjelent az újság, és nagyon büszke voltam. Aztán pénteken este elmentem bulizni a barátaimmal, és azért ittam rendesen, nem tagadom. Másnap lementem a közértbe. Gondolhatod, hogy milyen állapotban: a hajam szanaszét, a számat hagyjuk, mit árasztott magából, csizmában, és azt hiszem, pizsamanadrágban voltam. Állt előttem egy pasi, és ezt a bizonyos újságot lapozgatta. Mondom magamban: csak most hátra ne nézz, mert nagyon kiábrándult leszel! – elevenítette fel az esetet.

Ábel Anita azt is hozzátette, hogy amikor sorra került, a fejét lehajtva, szemlesütve kért 20 deka párizsit, nehogy az eladó vagy bárki más felismerje.

- Gondold el: ott van a címlapon a díva, aztán meg a szotyi – viccelődött a múltbéli eseten.

Ezt is szeretjük