Kovács Patrícia bevallotta, mit hibázott - A házassága emiatt ment tönkre
Kovács Patrícia a NőCommentben beszélt arról, mit hibázott a házasságában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak emberek, akik mindig azonnal kimondják, mi nyomja a lelküket, azonnal szeretik megbeszélni és elsimítani a konfliktusokat, míg mások sokáig hordozzák magukban a sérelmeiket, néha túl sokáig nyelnek, ezért, amikor robbannak a felgyülemlett feszültségtől, sokszor már túl késő megbeszélni és megoldani a problémát. Kovács Patrícia az utóbbi kategóriába tartozik, legalábbis a házassága alatt túl sok mindent fojtott magába - árulta el a Spektrum Home szerda este adásba kerülő NőComment című műsorában. 

Egy kapcsolatban a feleknek nagyon oda kell figyelniük arra, hogyan beszélnek a másikkal, mert a kimondott szónak ereje van: ha nagyon mély sebeket ejtettünk a párunkon, az évek múlva is fájó pont marad. Kovács Patrícia azonban megtanulta, hogy a nem kimondott szó is okozhat bajt. Mint ismert, a színésznő 2017 nyarán jelentette be egy szűkszavú nyilatkozatban, hogy kislánya édesapjával nem tudták megmenteni a kapcsolatukat, hét év házasság után úgy döntöttek, inkább külön utakon folytatják.  

- Én friss elvált vagyok, tehát én valamit nem csináltam jól. Én például nem mondtam ki, amit ki kellett volna, nem beszéltem meg azokat időben, nem hisztiztem, hanem sokkal később szólaltam meg. És akkor már nem lehetett rajta változtatni - mesélte a talk show-ban. 

kovacs-patricia
Fotó: Spektrum Home

A műsorvezető, Ábel Anita kérdésére, hogy szerinte jobb lett volna-e, ha kimondja, ami a lelkét nyomta, akkor is, ha a másiknak fáj, azt a választ kapta, hogy "Abszolút!"

- Igen. Ha őszintén, nyersen elmondom, hogy "Nekem ez nem jó, mert…", és "Szerintem rossz úton vagy, mert…", és nem azt gondolom, hogy találja ki, én mit gondolok, mi van velem, hanem igazából kommunikálok vele, akkor talán megmenthettem volna ezt a kapcsolatot - vallotta be a negyvenéves sztár. 

Kovács Patrícia ebben abszolút hibásnak érzi magát, és megfogadta magának, hogy a következő kapcsolatában nem csinálja ugyanezt, hanem mindent egyenesen a másik szemébe mond. 

- Ne az legyen, hogy nyelek, nyelek, aztán, amikor mondanám, már hívtam a taxit is - zárta a vallomást. 

Ezt is szeretjük