Hajas László 24 éves fia sármos pasi lett: Dáviddal az egész család fotózkodott a diplomaosztón

Hajas László fiáért biztosan sok nő szíve megdobbant már.

hajas-laszlo-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajas László családi élete a megosztott fényképeit elnézve igazán idilli és irigylésre méltó. Második feleségével, Judittal 2022 decemberében ünnepelték kapcsolatuk 25. évfordulóját

Előző házasságából egy lánya született, Orsolya, illetve kedvese lányát, Biankát is együtt nevelték fel szerelmével. A házaspárnak egy közös gyermeke született: Dávid már 24 éves, diplomás férfi.

Hajas László fia, Dávid diplomás lett

A sztárfodrász az Instagram-oldalán tett közzé több fényképet, amelyeken fiával és szép családjával együtt látható. A jeles alkalom Dávid diplomaosztója volt, a büszke édesapa és az egész rokonság részt vett ezen a nagy napon.

„Egy korszak lezárult és egy új szakasz kezdődik! Büszkék vagyunk a jeles diplomásra!” - írta a posztjában Hajas László.

A képeket továbblapozva megállapíthatjuk, hogy Dávid nagyon jóképű pasi lett, akiért egészen biztosan odáig vannak a nők. A kommentelők szerint édesapja sármját örökölte, így nem csoda, hogy egymás mellett állva a két férfi olyan, akár két tojás.

„Gratulálok sok szeretettel neki! Nem csak okos, de milyen sármos férfi lett az elmúlt évek során. Egyértelműen rád ütött Laci, imádlak titeket!”

„Ugyan csak a tévében láttam a fiadat és Téged is, kedves Laci, de el sem hiszem, hogy már diplomás. Még emlékszem, amikor valamelyik reggeli műsorban alig 10 évesen bizonytalanul válaszolt a kérdésekre. Büszke lehetsz rá!” - dicsérte egy rajongó.

Nézd meg Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lányát!

Az immár nagykorú Emmáról édesanyja egy friss anya-lánya felvételt posztolt, az édesapja pedig egy olyat, amin a születése után tartja a karjában kislányát. 

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük