Ő Kamarás Iván ritkán látott fia: a 22 éves Igor a Sztárban Sztárban tűnt fel

Kamarás Iván nem tudta, hogyan szellemüljön át a Sztárban Sztár második hetén. Nagyobbik fiát kérte meg, hogy segítsen.

Kamarás Iván fia, Igor
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Kamarás Iván a Sztárban Sztár kilencedik évadának második show-jára tőle nagyon idegen feladatot kapott: az AK26 nevű formációval ismertté vált, harmincéves rapper, Hiro bőrébe kellett bújnia.

Már a feladat kisorsolása után kiderült, a színész nem ismeri az előadót, a produkció előtti kisfilmjét pedig azzal indította: olyan számára ez az átalakulás, mint a gordiuszi csomó, egyedül nem bírja kibogozni.

Kamarás Iván fia, Igor

- Nincs más választásom, meg kell értenem a mai generációt. Nekem is van két, körülbelül ennyi idős fiam, tulajdonképpen ők, a gyerekeim a megoldása ennek a feladatnak. Az ő helyükbe kell képzelnem magam.

igor-1
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

Nagyobbik fiát, Igort hívta segítségül mindehhez. A 22 éves fiatalember a stúdióban próba közben látogatta meg az édesapját. Mindez azért számított igazi különlegességnek, mert apát és fiát csak nagyon ritkán szoktuk együtt látni, az meg pláne kuriózum, hogy Igor a kamerák elé álljon.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Azt tanácsolta az apjának, magát az életérzést kell megértenie - hozzátette, tudja jól, ez a zenei stílus messze áll tőle, de most mégis magáévá kéne tennie.

Elkezdték együtt meghallgatni a dalt, Igor ekkor arra kérte a színészt, kezdjen el "lazázni” a ritmusra. Nagyot nevetett, amikor meglátta a gesztikulációit.

igor-2
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

Kamarás Iván egyébként két fiú édesapja: Igor az idősebb, ő 2001-ben jött a világra első házasságából, színész másodszülött gyermeke, Zalán 2003-ban.

Csányi Sándor és Pokorny Lia fia

Amikor 17 évvel ezelőtt Csányi Sándor és Pokorny Lia elváltak, azt a közös döntést hozták, hogy fiukat nem mutatják meg soha a nyilvánosság előtt. Az immár 19 éves, érettségi előtt álló Misi életében először adott interjút édesanyjával közösen.

Pokorny Lia és Csányi Sándor fia már 19 éves: a zenész Misi helyes, mint az apja

Pokorny Lia és Csányi Sándor fia először adott interjút. Misi előtt ígéretes jövő áll a zeneiparban.

Elolvasom
Ezt is szeretjük