Gesztesi Károly fia egy gyorsétteremben dolgozik: Márkó zenésznek készült

Gesztesi Károly másodszülött fia, Márkó egy fővárosi gyorsétteremben dolgozik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2020. január 4-én tragikus hirtelenséggel, 57 évesen elhunyt Gesztesi Károly öt gyermeket hagyott hátra.

Másodszülött fiát, Gesztesi Márkót a Blikk olvasóriportere egy gyorsétteremben szúrta ki. 

Gesztesi Károly fia, Márkó

Amikor a szemfüles nő belépett az étterembe, rögtön egy ismerős hang ütötte meg a fülét, mintha Gesztesi Károlyt hallotta volna. Hamarosan kiderült, hogy a hang tulajdonosa külsőre is nagyon hasonlít a néhai színészre. 

gesztesi-karoly
Fotó: Profimedia

- Mintha az elhunyt színészlegenda állt volna előttünk, csak fiatalabb korában. Márkó szorgalmasan dolgozott, mi majdnem egy órát voltunk az étteremben, addig meg sem állt. Ő adta ki az elkészült ételeket, kicsit olyan, mint a hely szíve és lelke. Olvastam, hogy nagy vagyont örökölt, ezért is példaértékű, hogy dolgozik, ráadásul nem is könnyű munkát választott.

A cikk az ajánló után folytatódik

A napilap egyik újságírója is elment a főváros V. kerületében található hamburgerezőbe, ahol Gesztesi Márkó szakácsként dolgozik, ám ő is, és a hely tulajdonosa is udvariasan elutasította az érdeklődést, nem kívántak nyilatkozni. 

Az olvasóriporter azért lepődhetett meg, hogy egy hamburgerezőben látja Gesztesi Márkót dolgozni, mert Gesztesi Károly öt gyermeke több mint százmilliós örökségen osztozhatott, a budakalászi villát például a Blikk információi szerint 190 millió forintért értékesítették.

Azt nem tudni, mi a helyzet Gesztesi Márkó zenészi álmaival. 2018-ban készítette el első videóklipjét.

Gesztesi Károly gyerekei a címlapon

A színésznek három kapcsolatából négy fia és egy lánya született. Máténak, Márkónak, Dávidnak, Áronnak és Pankának mindig azt tanította, hogy jó testvérek legyenek. Igazi kuriózum, hogy hármukat együtt fotózták. 

Ezt is szeretjük