Ő Hajas László 15 évvel fiatalabb felesége - Első látásra beleszeretett

Hajas László bolondul gyönyörű, szőke feleségéért.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szerelem kortalan, ezt bizonyítja a 62 éves mesterfodrász, Hajas László és második felesége, Judit története is, akivel több mint tíz éve él boldog házasságban. A férfi már érett fejjel találkozott a nála 15 évvel fiatalabb nővel, amikorra már mindegyiküknek született az előző kapcsolatából egy-egy lánya. A találkozásuk szerelem volt első látásra, árulta el Hajas László a FEM3 Caféban

- Villámcsapásszerűen kezdődött a kapcsolatunk. Tudtam, hogy ő kell nekem. Mindig vágytam még egy gyermekre. Az első házasságomban született egy gyönyörű lányom, ő már elmúlt harmincéves, és tudtam, hogy lesz még egy gyermekem. Ahogy szokták mondani: az állítmány megvolt, csak az alany hiányzott hozzá. Amikor megismertem, tudtam, hogy tőle szeretnék - kezdte a mesélést. 

hajas-laszlo
Fotó: FEM3 Café

- Sokszor felidézzük, hogy azt mondta nekem: "mit akarsz tőlem? Már annyi név van a telefonodban, nem tudod elmenteni a telefonszámomat." Erre azt mondtam, az első helyre teszem, és úgy írom be: A Szerelem.

És mit akarok tőled? Három kiló húsz dekás pisilőst.

Erre idén érettségizik, és 19 éves ez a sírós-pisilős, ráadásul a legnagyobb csoda, hogy a születésnapomra kaptam - osztotta meg a nézőkkel.

Hajas László azt mondta, mint minden párnak, nekik is össze kellett csiszolódniuk, de a mai napig nagyon harmonikus kapcsolatban élnek. Ennek egyik alapja szerinte a türelem, a tolerancia, a másik tisztelete.

- Nem tudok a mai napig elmenni úgy mellette, hogy ne simogatnám meg, ne érnék hozzá, ne adnék egy puszit. Megdicsérem, milyen csinos, de szép a haja, mert szerintem fontos egy nőnek, hogy érezze, tisztelik, szeretik - véli a mesterfodrász.

Képes összeállításunkban megnézheted Hajas László gyönyörű feleségét és a gyerekeiket is, Biancát, Orsolyát és Dávidot.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük