Hajas László ritkán látott fia: a 22 éves Dávid jóképű pasi lett
Hajas László fiát fel sem ismertük elsőre, annyira sokat változott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajas László családi fotóit elnézve nem túlzás kijelenteni, hogy idilli életet tudhat a magáénak. Második feleségével, Judittal 2021 decemberében ünnepelhetik kapcsolatuk 24. évfordulóját.

Gyermekeire is méltán lehet büszke: előző házasságából egy lánya született, Orsolya, illetve kedvese lányát, Biankát is együtt nevelték fel. A házaspárnak egy közös gyermeke született: Dávid immár 22 éves, felnőtt férfi.

Hajas László fia, Dávid így néz ki 22 évesen

A sztárfodrász mellett annak idején többször láthattuk különböző tévéműsorokban: kék szemével és huncut mosolyával kisfiúként mindenkit levett a lábáról.

Hajas Laci és Dávid 2016-ban a Fem3Café vendégeiként.
Hajas Laci és Dávid 2016-ban a Fem3Café vendégeiként.
Fotó: Fem3/Fem3Café

Iskolás és egyetemi évei alatt azonban kerüli a reflektorfényt, így mostanra még feltűnőbb, mennyit változott az elmúlt években: jóképű pasivá vált, akinek bajusza és szemüvege még férfiasabb megjelenést kölcsönöz.

hajas-dávid
Fotó: TV2/Tények Plusz

Bár öltözködési stílusuk nagyon hasonlít, a munkafronton Dávid nem lépett apja nyomdokaiba. Kisgyermekkora óta a vízilabdázásnak él, valamint jelenleg közgazdásznak tanul. Édesapja a Tények Pluszban mesélt arról, mennyire büszke, hogy egyik gyermeke sem érezte magát kiváltságosnak csak azért, mert apukájukat az egész ország ismeri.

- Mindegyik gyerek nagyon a helyén tudta kezelni, hogy nem a rivaldafényből fognak megélni, nem ebből fogják az életet bármilyen útra terelni, hanem a saját munkájukból - mesélte.

hajas-dávid-2
Fotó: TV2/Tények Plusz

Ismert ember gyerekeként ugyan Dávidnak kijutott a csipkelődésből, sosem vette bántásnak a beszólásokat, inkább viccelődésnek fogta fel.

- Szerencsés vagyok, mert se az általános iskolában, se a gimnáziumba és a sportban sem voltak olyanok, akik megkülönböztettek volna emiatt. Nyilván voltak vicces megjegyzések, hogy: „Persze, csak azért, mert te vagy a Hajas!”, de ezeket poénként kellett kezelnem.

Hajas László gyönyörű felesége 

Hajas László és Judit Instagram-képeiről könnyedén meg lehet állapítani, hogy mennyire odavannak egymásért. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű párt alkotnak egymással immár 23 éve.

Ezt is szeretjük