Hadas Kriszta ezért nem lett műsorvezető: pedig Friderikusz is támogatta

Hadas Kriszta ezért nem akart műsorvezető lenni, és készített és szerkesztett inkább műsorokat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hadas Krisztina újságíró, televíziós szerkesztő, egyetemi tanár és díjnyertes dokumentumfilm-készítő is, munkásságát több díjjal elismerték már. 

Szakmai alázata példaértékű, bár többször kérlelték, legyen műsorvezető, ő nemet mondott.

Hadas Kriszta és a műsorvezetés

- Többek között Friderikusz Sándor is azt ajánlotta, hogy legyek képernyős. Mégis nemet mondtam, egyrészt azért, mert nézek tükörbe. Tudom, hogy nem feleltem meg vizuálisan az akkori nézői elvárásoknak. Ezzel nekem nincs semmi bajom, de van önkritikám. 

hadas-kriszta
Fotó: RTL KETTŐ

- Másrészt nem szerettem volna, ha képernyősként lejár majd az időm, és kidobnak. Nem akartam mindig arra figyelni, hogy hogyan nézek ki, meddig vagyok friss és ropogós. Inkább tartalmat szerettem volna gyártani, olyan szakmát űzni, amivel 30-50 év múlva is foglalkozhatok. Úgy néz ki, hogy jól döntöttem - árulta el Hadas Kriszta a 95.8 Sláger FM-en. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Munkásságát tavaly egy újabb díjjal ismerték el. A díj átvételét követően azonban el is hagyta azt egy rövid időre. 

- Szinte fel se tudtam fogni, hogy a közönségtől megkaptam a Prima Primissima díjat, hálás vagyok nekik. Amikor átvettem a díjat, a lányom is elkísért, és mivel egyikünk se túl jó a fogadásokon a "small talk"-ban, és egész nap alig ettem, jobbnak láttuk, ha elindulunk haza. A kocsiban Sári lányom át is cserélte a magas sarkú cipőjét tornacipőre, a díjat pedig letette addig a földre, majd elindultunk haza. 

hadas-kriszta2
Fotó: Sláger FM

- Csak már amikor otthon koccintottunk, jöttünk rá, hogy a díj nincs meg. Szerencsére az én őrangyal barátnőm pont arra járt, és megtalálta az egyébként névre szóló díjat. Így két nappal később már nálam volt újra. Azóta békében pihen a könyvespolcon - mesélte a Hétköznapi példaképek nem hétköznapi történetei című műsorban Kende-Hofherr Krisztinának.

Friderikusz Sándor budapesti lakása

A lakását a ’90-es években vette irodának, és annak idején legnagyobb műsorait készítette elő itt. A belvárosi épület legfelső emeletén található ingatlanból pazar a kilátás. 

Ezt is szeretjük