Friderikusz Sándorról eddig nem hallott titkokat mesélt barátja: kollégák is voltak 12 évig

Friderikusz Sándor nehéz időszakjairól és életéről meglepő dolgokat mesélt régi barátja.

Friderikusz Sándor és Rangos Katalin
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Friderikusz Sándor a Magyar Rádióban, majd a Magyar Televízióban hallgatók és nézők millióit szórakoztatta humorával és nyers, szókimondó stílusával. 

Rangos Katalin újságíró már régóta a 64 éves sztár jó barátja, a Bestnek mesélt a műsorvezető életéről és kapcsolatukról.

Friderikusz Sándor és Rangos Katalin

Friderikusz Sándor és Rangos Katalin a rádiónak köszönhetően ismerték meg egymást. 12 éven keresztül dolgoztak együtt a Magyar Rádióban, kapcsolatuk nagyon szorossá vált.

friderikusz-sandor-kepe
Fotó: RTL/Életünk története

- Sándor egy nagyon helyes, szenvedélyes, csak a munkájával foglalkozó fiatalember volt. Rengeteget dolgozott, és rengeteg megpróbáltatás érte. A riportjai miatt állandóan feljelentették, mert amíg én tudtam, meddig mehetek el a riportokban egy-egy kérdéssel, ő is tudta, csak éppen nem érdekelte. Ő elment a falig. Én előtte kicsivel megálltam.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

A Friderikusz Show műsorvezetőjének nem mindig volt könnyű az élete, sokáig komoly nehézségekkel és magánéleti problémákkal küzdött.

- Én már férjes, gyerekes asszony voltam, de amikor megszűnt az albérlete, a férjemmel teljes egyetértésben mondtuk, hogy jöjjön hozzánk, aludjon nálunk. Sokat mesélt a gyerekkoráról, arról, hogy elváltak a szülei, s az édesapjával már alig találkozott, szinte nem is ismerte, az édesanyját viszont imádta, nagyon szoros volt a kapcsolatuk. Az édesanyja egyedül nevelte, egy fizetésből.

Rangos Katalin azt is elárulta, hogy a tévésnek mindig is a munka volt a mindene.

- Egyedül él, s sokan azt gondolják, ettől nagyon boldogtalan, de ez egyáltalán nincs így. Munkamániás, amikor három-négy évig nem dolgozott, akkor is dolgozott. Otthon, az íróasztalánál, a televízió előtt... Hálás vagyok neki, hogy a rengeteg munkája mellett volt arra ideje, figyelme, hogy megszervezze a 70. születésnapi partimat. Nagyon jólesett, míg élek, ezt nem felejtem el neki

Friderikusz Sándor budapesti lakása

A legendás tévés a saját magánéletéről csak ritkán beszél, akkor is csak nagyon kis szeletekben. A Fókusz stábját beengedte lakásába, amit a ’90-es években vett irodának, és ahol annak idején legnagyobb műsorait készítette elő.

Friderikusz Sándor lakásából pazar a kilátás: terasza hollywoodi filmben is szerepelt

Friderikusz Sándor belvárosi lakásának terasza sokaknak ismerős lehet.

Elolvasom

Cover-kép: RTL/Életünk története

Ezt is szeretjük