A magyar tévés telefonjáról meztelen fotó került ki - Férje kapta le pucéran

Hadas Krisztát a férje fotózta le meztelenül, de a mobilról kikerült a pucér kép.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 21. századi ember élete szinte elképzelhetetlen az okostelefonja nélkül. Magyarországon az emberek nagy többsége naponta nézi a Facebook- vagy az Instagram-oldalát, sokan naponta többször is posztolnak fotókat, megjegyzéseket. Üzeneteket is jórészt már nem sms-ben, hanem a közösségi oldalakon írunk. Ezeken keresztül egyszerű a képek küldése is, hisz, ha a mobilunkkal lefotóztunk valamit, nyomban megmutathatjuk családtagjainknak, barátainknak, ismerőseinknek. Hadas Kriszta meztelen fotóját is így továbbította a férje - mesélte a televíziós szakember a Spektrum Home szerda esténként jelentkező, NőComment című műsorában. 

- Elmentünk nyaralni, és én hülye barom, rögtön kidobtam magam a napra. Estére nagyon komoly égési sérüléseim lettek. A férjem lefotózott zuhanyzás után, és elküldte anyámnak meg a lányomnak, hogy "nézd meg, ekkora barmot, megint hogy néz ki!" Meg akarta mutatni nekik, hogy milyen hülye vagyok, nem tudom magam rendesen lekenni, utána meg szenvedek. Nagyon komolyan ronggyá égtem, utána két napig, háton fekve lebegtem az ágyon - mesélte a műsorban a 47 éves tévés. 

hadas-kriszta
Fotó: RTL II

Ezzel még nem lett volna gond, de nyolcéves fiuk egyik nap a telefonon lógott, és véletlenül kiküldte a mobilról édesanyja meztelen fotóját. 

- Nyomkodta a telefonomat, és véletlenül felhőbe fölrakta ezt a képet. Az volt a szerencse, hogy a férjem kikapta a kezéből: ő sem ért hozzá, de elkezdte nyomkodni, és leszedte. Elképzeltem azt, ahogy a meztelen fotóm kimegy, hogy "nézzétek, mekkora marha!" 

- Ez egy rossz férj! Én nem szeretném, ha anyámnak a meztelen, leégett testemet küldözgetnék - reagálta a sztorira a műsorvezető, Ábel Anita. 

- Szerintem jó férj. Ez az anyámra tartozhat, a nagyvilágra nem annyira - zárta a történetet Hadas Kriszta. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük