Gregor Bernadett 35 évesen ezeket a fotókat is be merte vállalni
Képeken a hazai sztárok, akik igent mondtak a Playboy-nak.

gregor-bernadett-cover-2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vannak olyan magyar sztárhölgyek, akik büszkén mutatják meg magukat a legnívósabb férfimagazinokban, akadnak azonban olyanok, akik köszönik szépen, de nem kívánják közszemlére tenni bájaikat. Az alábbi hírességek azonban azok közé tartoznak, akik bátran a kamerák elé álltak úgy is, ahogy az Isten megteremtette őket.

Gregor Bernadett több ízben is megmutatta bájait a nyuszis magazinnak. Először 2001-ben vetkőzött, majd 2007-ben, Álmos fia születése után kilenc hónappal. Akkor 15 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg önmaga, illetve a fotózás kedvéért. 

Az Összezárva Friderikusszal című műsorban azt mondta, számára mindegyik fotózás jó élmény volt. Egyes kolléganői nem nézték jó szemmel, hogy levetkőzött egy férfimagazinnak, de szerinte egy színésznő esetében mindegy, hogy egy színházi darab, egy film vagy egy magazin kedvéért vetkőzik meztelenre. Ő például azt képzelte, hogy egy aktmodell szerepét játssza. Anyagilag sem bánta meg, hogy elvállalta a felkérést, mert az akkor éves színház fizetését megkereste vele. 

Nem ő volt az egyetlen hazai színésznő, aki igent mondott a Playboy magazin felkérésének. Mutatjuk a többieket!

Ezt is szeretjük