Mint egy szőke herceg a lovon: Habsburg György 17 éves fia jóképű tini lett

Habsburg György fia még nem tudja, melyik egyetemre megy, de biztosan külföldre, ahogy nővérei is.

Habsburg György fia, a 17 éves Károly
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az utolsó Habsburg-trónörökös, Habsburg Ottó kisebbik fia, Habsburg György három gyermek édesapja. 1997-ben vette feleségül Eilika oldenburgi hercegnőt a budapesti Szent István-bazilikában. 

Habsburg-Lothringen Zsófia Mária 2001 januárjában, Habsburg-Lothringen Ildikó Mária 2002 júniusában, Habsburg Károly Konstantin 2004 júliusában született, mindhárman Magyarországon jöttek a világra.

Habsburg György fia, Károly

A legkisebb gyermek is már 17 éves. Azt még nem tudja, milyen irányban tanul tovább, de az biztos, hogy nővéreihez hasonlóan ő is külföldi egyetemet választ. A 20 éves Zsófia 2020 szeptemberében kezdett el Madridban nemzetközi kapcsolatokat tanulni, a 19 éves Ildikó pedig 2021 szeptemberétől szintén Spanyolországban, a Kasztíliában található Segoviában hallgat jogot

A nyelvtudással nem lesznek gondok, hiszen két nyelven, németül és magyarul nőttek fel, az iskolában angolul kezdtek el tanulni, Zsófia az egyetem előtt a spanyolt vette még fel, Ildikó és Károly pedig a franciát. Az is közös bennük, hogy mind a hárman szeretnek lovagolni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Hosszú idő után az év első nemzetközi versenyén vettem részt. Egyrészt örültünk, hogy Magyarországon volt, nem kellett nagyon távolra elmennünk, de annak is, hogy nagyon sok nemzetiség érkezett, körülbelül 13, ami egy szép szám. Jól sikerült a verseny, csapatban is, és nekem egyéniben is sikerült kvalifikálni a világbajnokságra - mondta a tinédzser fiú július közepén a Fókusznak

A német hercegi családból származó édesanyja, Eilika von Oldenburg gyerekkorában kezdett el lovagolni, lovastorna-egyesületükben, amelyben a három gyermeke is aktív résztvevő, országos és nemzetközi versenyeken is indul. Habsburg György felesége emellett sérült gyerekek rehabilitációját segítő lovasterápiával is foglalkozik.  

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen jóképű tinédzser lett Habsburg Ottó unokájából, Habsburg György fiából. 

Cover-fotó: MTI/Illyés Tibor 

Ezt is szeretjük