Rácz Jenő feleségének babapocakja szépen gömbölyödik: Dóra testhezálló ruhában mutatta meg, milyen gyönyörű kismama

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra múlt hét pénteken jelentették be az Instagramon, hogy babát várnak.

rácz-jenő-gyuricza-dóri-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra múlt hét pénteken jelentették be a nagy hírt, hogy hamarosan kisbabájuk születik. Az idén nyáron összeházasodott szerelmespár nem titkolta, az esküvőjük után szeretnének mihamarabb szülőkké válni.

A lagzi után négy hónappal már az első ultrahangfotókkal tudatták a rajongóikkal, teljesült az álmuk. Azóta pedig kiderült a születendő gyermekük neme és az is, hogyan fogják elnevezni a kicsit.

Gyuricza Dóra babapocakja szépen gömbölyödik

Előbbit egy manapság nagyon divatos, úgynevezett „gender reveal party” keretében tudták meg ők maguk is. Az ilyen babaváró bulik úgy zajlanak, hogy a születendő gyermek nemére vonatkozó színt, azaz a kéket vagy a rózsaszínt tortába vagy lufiba rejtik, és ezek felvágásával illetve kipukkasztásával derül ki, hogy kislány vagy kisfiú van a pocakban. A sztárséf és kedvese a léggömbös megoldást választották, majd lassított felvételben posztolták ki az erről készített felvételt.

A rózsaszín konfetti elárulta, lányos szülők lesznek, a poszt alatt pedig az is kiderült, hogy a kicsi a Rácz Kamilla nevet kapja majd. 

Tegnap este Gyuricza Dóra arról is közzétett egy felvételt, milyen szépen gömbölyödik a babapocakja. A képen egy fekete, testhezálló ruhában csodálhatjuk meg, mennyire gyönyörű kismama. A poszthoz pedig csak annyit fűzött hozzá, büszke az új domborulataira.

Nem meglepő, hogy sorra kapta a bókokat a követőitől, akik nem győztek gratulálni neki. Egyébként férjével ugyan azt nem tudják még, pontosan hányat, de több gyermeket szeretnének. Szeptemberben a Story magazinnak meséltek a terveikről, amelyekben akár az örökbefogadás is szerepel.

- Dóri három gyermeket szeretne, de mindig azt mondom: majd ha az elsőn túl vagyunk, megbeszéljük, hányszor csináljuk még végig. Mindketten nagy családot szeretnénk, de én valahogy úgy képzelem - és erről Dórival is beszélgettünk -, hogy részemről két sajáttal megelégednék, és a harmadikat, negyediket örökbe fogadnánk - ecsetelte A Konyhafőnök zsűritagja.

Gyuricza Dóra nőies stílusa

Képes összeállításunkban megnézheted Gyuricza Dóra divatmagazinba illő fotóit az Instagramról.

Cover-fotó: RTL Klub/Életünk története

Ezt is szeretjük