Győrfi Pál és gyönyörű felesége: 17 éve a tenyerén hordja Adriennt
Győrfi Pál és felesége, Adrienn három gyerek mellett is nagyon odafigyelnek rá, hogy kapcsolatukból ne tűnjön el a szenvedély.

győrfi-pál-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Február a szerelem hava: 14-én ünnepeljük a Valentin-napot, illetve a hónap közepén van a házasság hete is. A kezdeményezést 1996-ban indította útjára egy brit házaspár, Richard és Maria Kane-nek ezzel az volt a célja, hogy a házasság intézményének hagyományos értékeit népszerűsítsék.

A programot hazánkban a Magyar Evangéliumi Szövetség és a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa indította el 2008-ban. 

Győrfi Pál és Adrienn házassága

Idén a Mokka is ünnepli, ennek jegyében egy olyan párost hívtak meg a hétfői adásba, akikre hosszú évek óta álompárként gondolunk: Győrfi Pál és gyönyörű felesége, Adrienn 17 éve vannak együtt. 

győrfiék-1
Fotó: TV2/Mokka

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője szerint ahhoz, hogy két összeillő ember egymásra találjon, isteni szerencsére van szükség: az ő esetükben is közrejátszott a sorsszerűség. 

Egy autóversenyen találkoztak, ahol a mentős rögtön szemet vetett a göndör hajú szépségre, de túl félénk volt ahhoz, hogy elkérje a telefonszámát. Később hiába kereste, sehol nem bukkant a nyomára, azonban Adrienn megtalálta őt, egy e-mailt írt neki, amelyben gratulált a győzelméhez a versenyen.

A cikk az ajánló után folytatódik

2009-ben kötötték össze az életüket, azóta élnek együtt a legnagyobb harmóniában háromgyermekes szülőként. Mindennapjaikat a pörgés jellemzi, a munka kötelezettségein kívül a különböző különórák és edzések miatt is zsonglőrködniük kell az idővel. Épp ezért kihívás, hogy fenntartsák a tüzet a kapcsolatukban, mindketten úgy vélik, fontos, hogy tegyenek ezért.

- Ahol sok gyerek van, ott különösen nehéz, hogy minőségi időt töltsünk együtt, ténylegesen oda tudjunk figyelni a másikra. Mikor a gyerekek lefekszenek, és igazából tudnánk beszélgetni, meg egymással foglalkozni, általában mi is kidőlünk - magyarázta Adrienn a műsorban.

győrfi-2
Fotó: TV2/Mokka

Még az elfoglalt hétköznapokban is csennek maguknak időt, amikor csak kettesben lehetnek. Minden második héten randevúznak, olykor pedig egy egész hétvégére is elutaznak. Arról szintén beszéltek, hogy bár voltak nehézségek, amelyeket le kellett küzdeniük, sosem fordult meg a fejükben, hogy ne egymás oldalán akarják leélni az életüket. 

20 éve házas magyar sztárok

Képes összeállításunkban összegyűjtöttünk olyan hazai sztárokat, akik már több mint húsz éve élnek boldog házasságban. Olyan hírességek szerepelnek köztük, mint Istenes László, Szandi vagy Till Attila.

Cover-fotó: Life TV/Összezárva Hajdú Péterrel

Ezt is szeretjük