Gyenesei Leila és a TV2 műsorvezetője egy párt alkotnak: először meséltek szerelmükről
Gyenesei Leila és Monoki Lehel óvják a magánéletüket, most azonban mégis meséltek párkapcsolatukról.

gyenesei-leila-instagram-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gyenesei Leila 2019-ben vált el Feke Páltól, akivel hat évig alkottak egy párt. Házasságukból született egy édes kislányuk, Mimi. 

Azóta a színészre és a csapatvilágbajnok öttusázóra is rátalált a szerelem. Az utóbbi új párja a TV2 Exatlon Hungary című műsorának műsorvezetője, Monoki Lehel.

Gyenesei Leila és Monoki Lehel

A sportriporter Monoki Lehel és a ma már szintén műsorvezetőként dolgozó Gyenesei Leila óvják a magánéletüket. A Story magazinnal azonban kivételt tettek, és először meséltek a szerelmükről. Elárulták, hogyan élték meg azt az időszakot, amikor a férfinak hosszú időre Dominikára kellett utaznia a forgatások miatt, míg kedvese Magyarországon maradt. 

- Ez mindkettőnk számára egy szakmai kihívásokkal teli időszak, amiben számíthatunk egymásra, támaszkodhatunk a másikra, és ez nagyon megnyugtató érzés. Az édesanyja és a nagymamája mellett én vagyok a legnagyobb rajongója, napjában többször is elmondom neki, mennyire büszke vagyok rá - kezdte Gyenesei Leila. 

- A kissé szarkasztikus, csipkelődő humorát imádom, és úgy látom, hogy nagyon jól áll neki az Exatlon. Ő nem szerepet játszik, valóban ilyen, saját magát adja. Napjában többször is beszéltünk telefonon, szinte együtt éltünk akkor is, amikor egy óceán választott el minket. Persze a másik fizikai közelsége hiányzott, de mi a feladatot látjuk magunk előtt, a megoldandó helyzeteket, és ez nem egy beláthatatlan ideig tartó távollét. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szerencsére úgy alakul, hogy több hét után Gyenesei Leilának alkalma nyílt kiutazni Dominikára. Vele tartott kislánya, illetve Monoki Lehel édesanyja is.

- Nagyon hiányoztak már, és jó érzés volt megosztani velük azt a rengeteg csodálatos élményt, ami itt ér engem a munkám során. A forgatásmentes napokon együtt fedeztük fel Dominikát, vagy csak kiültünk a Karib-tenger partjára, és beszélgettünk - mesélte Monoki Lehel, aki hozzátette, szerelmével sok a közös bennük, céltudatos és racionális embereknek tartják magukat. 

Kapcsolatuk biztos alapokon nyugszik, ha az egyikkel történik valami, száz százalék, hogy a másikkal osztja meg elsőként. Monoki Lehel ráadásul nagyon jól kijön kedvese kislányával, ami csak hab a tortán. 

Gáspár Evelin párja

Gáspár Győző és Gáspár Bea nagyobbik lányának kijutott a rossz párkapcsolatokból, ám a sok csalódás után aztán 27 évesen rátalált a szerelem, ami már nyolc hónapja tart, oda is költözött párjához. A 25 éves, jóképű, tisztelettudó Varga Attiláért Gáspár Evelin családja is odáig van, pedig eleinte aggódtak.

Cover-fotó: Instagram/Gyenesei Leila

Ezt is szeretjük