G.w.M így lépett le a ciki randijáról: elképesztő trükkel hagyta ott a nőt

Kulcsár Edina szerelme, G.w.M nem semmi módon szabadult meg egy kellemetlen randiról.

G.w.M ciki randija
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

G.w.M a Szerencsekerék című műsorban őszintén mesélt egy balul elsült randijáról, amikor szó szerint meglépett a helyszínről.

Kasza Tibi és az egész stúdió nevetésben tört ki, amikor meghallották a hihetetlen sztorit.

G.w.M ciki randija

A 26 éves rapper nem érezte jól magát a randevún, így egy fondorlatos terv segítségével szabadult meg a randipartnerétől.

gwm-kepe2
Fotó: TV2/Szerencsekerék

- Volt velem több ilyen baleset is, amikor nem találtam meg szívem választottját. Volt egy olyan szituáció, hogy amikor már az autó jobb helyére beült a nő, én akkor tudtam, ez nem lesz jó, ezért megkértem, hogy nézze meg a féklámpát.

A mit sem sejtő nő kiszállt, mire a zenész a gázpedálra lépett, és pár pillanat múlva már árkon-bokron túl volt az autójával.

- Szegény kiszállt, mondtam neki, hogy csak meg kéne nézni, hogy égjen. A vége egy nagyon nagy gázadás lett, és ő ott maradt. Azóta nem tudom, hogy mi történt vele.

Tudd meg, Kulcsár Edina  kivel járt anno az RTL-ből!

A Nyerő Párosban megszokhattuk, hogy bizonyos idő elteltével szóba kerülnek az exek is. A 2022-es, hatodik évadban kiderült, hogy az egyik versenyző járt Kulcsár Edinával. 

Kulcsár Edinával is járt az RTL Klub jóképű sztárja: emlékszel, melyik szívtipró randizott vele?

Kulcsár Edina és az Éjjel-nappal Budapest című sorozattal ismertté vált Törőcsik Dániel 2016-ban jártak egymással.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-kép:Instagram/G.w.M

Ezt is szeretjük