Gubík Ági nőies és érzéki: ha a 44 éves színésznő belép valahova, felcsillan a férfiak szeme
Gubík Ági bevallotta, számára inkább felszabadító, mint nyomasztó a kora.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gubík Ágit a színházba járók, a művészfilmek és a tévésorozatok nézői is ismerik. Olyan filmekben szerepelt, mint a Liza, a rókatündér, a Nejem, nőm, csajom, a Szinglik éjszakája, a Morfium vagy a Pánik, a Barátok köztben éveken át alakította Berényi Ágnest, Berényi Zoltán, Miklós és András féltestvérét, Attila édestestvérét, de szerepelt a Hacktion és a Jóban Rosszban sorozatokban is.

A 44 éves színésznő nemcsak tehetséges, hanem gyönyörű, nőies és érzéki a kisugárzása, ha belép valahova, egyből felcsillan a férfiak szeme. Ezt Liebhaber Judit jegyezte meg az Erősebb Igen című beszélgetéssorozatban.  

Gubík Ági jóban van a korával

Gubik Ági a YouTube-on futó sorozat vendégeként azt válaszolta, örül, ha ez így van, és a műsorvezető így látja, de erre nem készül rá, ugyanakkor a hivatásában használja ezt a kisugárzást. 

gubik-agi2
Fotó: Erősebb Igen

- Talán most abban a korban vagyok, hogy újra szabadnak lehet lenni, mert nem kell egy csomó dologgal foglalkozni - árulta el a színésznő, akinek a számára inkább felszabadító, mint nyomasztó a kora. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Szerintem húszévesen sokkal több hülyeséggel foglalkozol, mint később. Bizonyos élethelyzetek sokkal jobbak voltak a korábbi időszakban, de ahogy önmagaddal vagy, az szerintem jobb most. 

gubik-agi
Fotó: Erősebb Igen

- A munkában sosem ijesztett meg a korom, mert úgy vélem, ha izgalmas szerepek jönnek, és ugye a korral egyre izgalmasabbak és bonyolultabbak a női szerepek színpadon és filmben egyaránt, amíg van mit játszani, az jó. Ami riasztó, hogy valamit mégiscsak elképzelsz az életedről húszévesen, harmincévesen, és ha nem tartasz ott ennyi idős korodban, akkor abban benne van, hogy ez már sosem fog eljönni. Bár igazából ez nem is riasztó, hanem elgondolkodtató, és kicsit szomorúvá tesz. 

Sok gyönyörű szerepet játszott, nincs olyan, amire azt mondaná, elmulasztotta, a szakmaival ellentétben viszont a magánéletben van olyan, amit kicsit sajnál: a fia már 18 éves, és úgy gondolja, nagyon jó lett volna, ha több gyermeke születik. Ebben nem a karrierépítés akadályozta meg, Ádám is váratlanul érkezett, hanem az élet úgy hozta, hogy a partnerei nem akartak gyereket, vagy a kapcsolatuk alakult másképp. 

- Sajnálom, mert nagyon sportos anyuka voltam, könnyen vettem az akadályokat, és olyan jó lett volna többször átélni ezt a fantasztikus időszakot. 

Keleti Andrea fürdőruhás fotói

Keleti Andrea nem volt mindig elégedett az alakjával, az ötvenedik születésnapán jó néhány kilóval többet mutatott a mérleg, mint korábban. Úgy döntött, leadja a pluszkilókat. Miután két ruhaméretet fogyott, úgy gondolta, megmutatja magát fürdőruhában is.

Ezt is szeretjük