Gryllus Dorka és párja újra együtt - Ők az új magyar sorozat főszereplői
Ízig-vérig címmel új sorozat indul március végén a VIASAT3-on.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A 200 első randi után március végén egy újabb sorozatpremierrel készül a VIASAT3, mely az eddigiektől eltérően nem külföldi adaptáció, hanem teljes mértékben hazai fejlesztés. A Társas játékot, a Valami Amerika-filmeket és a Kincsemet is jegyző Herendi Gábor és a fiatal tehetség, Szilágyi Fanni rendezi a rövidesen induló új, tíz epizódos heti sorozatot. A főszerepet Gryllus Dorka és Simon Kornél játsszák, akik szerelmüket is egy közös darabnak köszönhetik: a színésznő édesanyja a Varsó melódia című darabhoz választotta ki a színészt a lánya partnerének. 

Az Ízig-vérig egy vendéglős házaspár, Éva és András történetét mutatja be, akik egy félrelépés miatt ádáz ellenségekké válnak, és egy Balaton-felvidéki faluban egymástól nem messze nyitnak éttermet. Harcaikat pedig mások mellett a gasztronómia csatamezején vívják.

gryllus-dorka-simon-kornel
Fotó: VIASAT3/Sághy Tímea

Éva és András szerepében az életben is egy párt alkotó Gryllus Dorka és Simon Kornél látható, de a sorozatban feltűnik többek közt Pokorny Lia, Száraz Dénes, Badár Sándor, Schmidt Sára, Klem Viktor, Bercsényi Péter és Sztarenki Dóra is.

A sorozat ízig-vérig magyar fejlesztésű, a forgatókönyvet pedig egy sikerfilmek scriptjeit jegyző csapatnak (Búss Gábor Olivér - Üvegtigris, Divinyi Réka - Valami Amerika 2-3, Csak szex és más semmi, Rudolf Péter - Üvegtigris 1-2 és Trunkó Bence - Argo 1-2) köszönhetjük.

A gasztronómiában, izgalomban és szerelemben gazdag heti sorozat könnyed szórakozást ígér, ugyanakkor a történet tartalmas, és bővelkedik a mondanivalóban, hiszen a mindennapi életben felbukkanó problémákat, konfliktusokat mutatja be: előtérbe kerül a városi és a vidéki élet kontrasztja, a generációk közötti ellentét és a férfi-női versengés, mindezt pedig megfűszerezi egy jó adag "nagyon magyar" hangulat és persze az ínycsiklandó ételek is.

A VIASAT3 tavaly tavaszi, Ide süss! című műsora is látható lesz március 25-től, mely egy izgalmas sütiverseny amatőr cukrászok és műkedvelő tortafenoménok számára. Rögtön három új évaddal tér vissza Sass Dani mellett Ábel Anita vezetésével. Idén is lesz különleges celebadás, melyben Steiner Kristóf a vegán édességeket mutatja be, de az is kiderül, hogy a Feleségek luxuskivitelben szereplője, Vasvári Vivien mennyire otthonosan mozog a konyhában.

Ugyancsak március 25-től dupla epizóddal tér vissza az Észbontók. A legújabb évadban ismét hírességek mutatják meg, hogyan tudnak az észbontók fejével gondolkozni. A vidám pillanatok házigazdája változatlanul Kovács Áron, a celebcsapatokat pedig olyan hírességek erősítik, mint Vasvári Vivien, Köllő Babett, Iszak Eszti, Dér Heni, Gáspár Laci, Rubint Réka és Schobert Norbert.

Ezt is szeretjük