Még a Színművészetin is csúnyának tartotta magát - A legszebb magyar színésznő lett belőle
Gregor Bernadett nem mindig volt kibékülve külsejével, komplexusokkal küzdött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadett a hazai sztárpaletta egyik kortalan csillaga, mindig is gyönyörű nőként aposztrofálta a média, ám ő mégsem volt elégedett magával, még a Színművészetin is meg volt róla győződve, hogy csúnya.

A 47 éves színésznő büszke arra, hogy kortalan szépségként emlegetik, de ez nem mindig volt így, az anyasággal jött meg önbizalma. A külseje és a szépségápolás még most is kiemelten fontos számára, ám mára elégedett magával, és leszámolt komplexusaival. 

Gregor Bernadett csúnyának látta magát

Pályája elején, a színművészetis időkben nem jellemezte a magabiztosság. Elégedetlen volt külsejével, azt gondolta, kolléganői sokkal szebbek nála. A Story magazinnak adott interjújában mesélt arról, mennyire nehezen teltek fiatal évei, mert csúnyának látta magát.

gregor-bernadett
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

- Nem volt külső behatás, nem csúfolt senki, én mégis annak láttam magam. Minden barátnőmet sokkal szebbnek láttam, irigy is voltam rájuk. Mindig a legalsó polcra helyeztem magam, és ez a főiskolán sem változott, sőt. Nem is csoda, hisz

olyan szép lányokkal jártam együtt, mint Marozsán Erika, Kéri Kitty vagy Schell Juci,

úgyhogy ahelyett, hogy elmúlt volna a komplexusom, csak fokozódott - mesélte a lapnak Gregor Bernadett.

gregor bernadett színpad
Fotó: MTI/Ilovszky Béla

Arra is élénken emlékszik, mikor jött el számára a fordulópont, amikor elkezdte elhinni magáról, hogy igenis gyönyörű nő.

- Gyerekem volt már, és egy boltból siettem hazafelé, a kezemben több csomag pelenkával. Elmentem egy férfi mellett, aki alaposan végigmért, és utánam is fordult. Az a pillanat döntött le bennem egy gátat. Úgy érezem, az anyaság adott nekem egy olyan pluszt, amitől elkezdtem igazán jól érezni magam - árulta el a fekete szépség.

Gyönyörű sztárjaink szemüveges gyerekként

Szemüveget viselni gyerekként nem nagy öröm, mert könnyen válhatnak apróbb-nagyobb bántások céltáblájává. Képes összeállításunkban nemcsak azt láthatod, melyik pápaszemes kislányból lett gyönyörű színésznő, hanem más hazai hírességeket is szemüveges gyerekként.

Ezt is szeretjük