Majka 17 évvel ezelőtt teljesen másképp nézett ki - Felismered a régi fotóin?
Fiatalkori fotókat mutatunk Majkáról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Majoros Péter, ismertebb nevén Majka nevét 2002 őszén ismerhette meg az ország, amikor beszavazták a Való Világ első szériájába a nézők. Ő volt az egyik legnépszerűbb játékos, a döntőbe is bejutott, amit végül Szabolcs nyert meg. Nem az övé lett a főnyeremény, mégis a hazai valóságshow-k történetében ő vitte a legtöbbre.

2003-ban beindult a zenei karrierje, debütáló lemezét, Az ózdi hőst még Fonogramra is jelölték 2004-ben. Ebben az időszakban műsorvezetőként is dolgozott a Cool TV-nél, olyan műsorok fűződtek a nevéhez, mint a Cool Live, a Kontra vagy a Cool a verda. Dolgozott a VIASAT3-nál is, 2010 óta pedig ő a TV2 egyik legnépszerűbb sztárja: először az Ezek megőrültek! című szórakoztató produkciót vezette Rákóczi Ferivel, később Till Attilával, de napjainkban egyedül is el tud vinni a hátán egy-egy műsort.

Zenészként is nagy sikereket ér el a mai napig, a 2012-ben kiadott, Curtisszel és BLR-rel elkészült Belehalok óta szinte nincs olyan fesztivál, amire ne hívnák meg fellépni, emellett a YouTube-on több tízmilliós nézettségeket generálnak a videóklipjei. Majka és Curtis 2018-ban a Papp László Sportarénában 13 ezer ember előtt koncerteztek, bár tavaly különváltak az útjaik, az egykori valóságshow-sztár zenei karrierje azóta is töretlen. Idén a Forbes magazin őt választotta a harmadik legértékesebb magyar celebnek.

Kíváncsi vagy, hogyan festett Majka, mielőtt az egyik legnagyobb sztárrá nőtte ki magát? Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festett a Való Világ-os korszakában és abban az időszakban, amikor a zenés és tévés karrierje kezdetén volt.

Ezt is szeretjük