Gregor Bernadett plasztikáztatta arcát – 46 évesen smink nélkül mutatta meg magát
Gregor Bernadett már elégedett a külsejével, ma már nem biztos, hogy plasztikáztatna.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadettet a közvélemény gyakran úgy írja le, mint gyönyörű macskanőt, egy szépséges ragadozót, aki bármelyik férfit elcsábíthatja, akit csak szeretne. Ezt jellegzetes sminkje, a tusvonallal kihúzott macskaszeme is csak erősíti. A 46 éves színésznő a Best magazinnak bevallotta, régebben az édesanyja tanácsára sosem lépett ki még az utcára sem smink nélkül, mondván, ki tudja, kivel fut össze.

Úgy véli, a sminkjével a külvilágtól védte magát, az arcfesték mögé bújt el, amivel igyekezett szépnek láttatni magát, de bármilyennek is látták, nem volt elégedett magával, és nem volt tisztában az igényeivel.

- Egész életem során véleményezték, hogy nézek ki, hogyan élem az életem, amibe a magánéleti bukdácsolásaim is beletartoztak. Ez nem segítette az önértékelésemet. Ha nem így bántak volna velem, akkor lehet, hogy hamarabb szert teszek az önelfogadásra, amit aztán a korom hozott meg – mesélte a hetilapnak, amelynek címlapján smink nélkül mutatta meg magát.

Pár évvel ezelőtt még nem mert volna arra vállalkozni, hogy festetlenül mutassa meg az arcát, mert félt volna attól, hogy lerombolja a róla alkotott képet. Ma már nem érez így, mert egy önismereti folyamat részeként már szereti a smink nélküli arcát. Gregor Bernadett azt is bevallotta, hogy plasztikáztatott.

- Negyven felett elkezdtem változni.

Hazudnék, ha azt mondanám, soha nem nyúltak az arcomhoz, voltak bizony tűszúrással járó beavatkozások az életemben,

de most már abban sem vagyok biztos, hogy újra igénybe venném – mondta.

Gregor Bernadett azt is hozzátette, aki közel akar kerülni hozzá, annak úgy kell elfogadnia, ahogy van. Mint ismert, a színésznő negyedszerre is elvált, színész férje, Szarvas Attila októberben jelentette be, hogy házasságukat a próbálkozásaik ellenére sem tudták megmenteni, négy év házasság után különváltak.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük