Gregor Bernadett féltve őrzött magánéletéről vallott: ezt árulta el az 50 éves sztár

Ritkaság, hogy Gregor Bernadett a magánéletéről beszéljen. Kivételesen elmondta, mi a helyzet vele szerelmi fronton.

gregor-bernadett
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadett nevét az utóbbi hetekben megannyi műsorban hallhattuk, sok cikkben olvashattuk. Zámbó Jimmyvel való állítólagos kapcsolata több mint húsz év elteltével is lázba hozza az embereket.

A színésznő, ahogy annak idején, most sem reagált a pletykákra. Egész pályafutását jellemzi, hogy nem szívesen nyilatkozik a magánéletéről, féltve őrzi azt.

Gregor Bernadett magánélete

Ritka alkalom, hogy bepillantást engedjen a privát szférájába. Sem szerelmi életéről, sem két gyermekéről nem szokott sűrűn beszélni. A Riposttal tett ezúttal kivételt, elárulta, ötvenévesen hogyan él.

gregor
Fotó: TV2/Mokka

Korábban kétszer volt férjnél, most egyedülálló. A szinglilét nem zavarja, tudja, a családjára és barátaira mindig számíthat, az érzelmi játszmákból pedig nem kér.

- Biztonságérzetet ad, sőt szabadságot, hogy mindent meg tudok oldani egyedül. Nem szorulok rá senkire sem anyagilag, sem más dologban, és ez nagyon-nagyon jóleső érzés. Nem akarok senkitől semmilyen értelemben függővé válni. Nem vágyom érzelmi függőségre, játszmákra. Hogy az én napom attól függjön, a másiknak éppen milyen napja van…

Gregor Bernadett fehérneműs fotója

Gregor Bernadett nem szégyenlős típus, legújabb darabjában egy jelenet erejéig fehérneműben láthatják a nézők a színpadon. 

Cover-fotó: RTL/Osztálytalálkozó

Ezt is szeretjük