Gregor Bernadett 16 éves fia ilyen helyes: Álmos igazi mintatini

Gregor Bernadett kisebbik fia ugyan tini, a korszakra jellemző dacosság nála egyáltalán nem merül fel.

gregor-bernadett-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gregor Bernadett szerencsésnek érzi magát, ha kisebbik fiáról van szó: Álmos igazi mintatini, aki a legnagyobb szimbiózisban él édesanyjával.

Ha a magánéletéről van szó, a színésznő nagyon óvatos. Nem sokszor mesél fiairól, mint ahogy az sem jellemző rá, hogy rendszeresen posztoljon róluk készült fotókat a Facebookra. 

Gregor Bernadett kisebbik fia

Épp ezért számít különlegesnek, ha mégis megmutatja, milyen helyesek: első férjétől született fia, Bence már nagykorú, felnőtt férfi, és kisebbik gyermeke is nő, mint a gomba, Álmos már 16 esztendős. A Mokkában utóbbiról láthattunk friss képeket, valamint azt is megtudhattuk, milyen tinédzser.

gregor
Fotó: TV2/Mokka

Édesanyja arról számolt be, Álmosnál kicsit sem játszik a kortársaira jellemző lázadó magatartás. Bármit elmondhat az édesanyjának, és sosem szokott dacolni vele. Gregor Bernadett szerint ez azért van így, mert kicsi korától kezdve egyenrangú félként kezelte, és soha nem erőltetett rá semmit.

A cikk az ajánló után folytatódik

- A gyerekem nem a tulajdonom, hanem egy önálló személyiség. Az a dolgom, hogy figyeljek rá, terelgessem, nézegessem, szeressem - kezdte a TV2 műsorának vendégeként.

Álmos például teljesen magától nyitott a különböző sportok felé: bokszol, és edzőterembe jár rendszeresen. Abban a korban van, amikor elkezdődik a bulizások és az esti kimaradás időszaka, de édesanyjának ezen a téren sem okoz fejtörést.

gr
Fotó: TV2/Mokka

- Ez a bizalom kérdése. Féltem, persze, hogy féltem, de amikor kicsit úgy érezte, hogy túlféltem, akkor azt kérdezte: "Te nem bízol bennem annyira, hogy tudok magamra vigyázni?” Picit elszégyelltem magam, hát kiben bízzak, ha nem a saját gyerekemben!?

Détár Enikő és Rékasi Károly fia

Détár Enikő és Rékasi Károly 1984-től 2013-ig tartó házasságából két gyermek született: Eszter 1989-ben, Zsigmond 2001-ben látta meg a napvilágot. Ugyan színészcsaládba születtek, egyikük sem a színpadon vetette meg a lábát. 

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük