67 évesen alig ráncos - Gór Nagy Mária nem titkolja szépészeti beavatkozásait
A 67 éves színésznő elárulta, minek köszönheti fiatalos külsejét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gór Nagy Mária nem tagadja, szépészeti beavatkozásoknak köszönheti fiatalos külsejét, a fájdalmas beavatkozásokat ugyanakkor nem bírja.

Gór nagy Mária 2007-ben
A Mokka augusztus 8-i adásában
A 67 éves színésznőnek alig vannak ráncai

- Az ember ne akarjon fiatalabbnak látszani a koránál. Soha nem öltöztem úgy, hogy mutogassam magam, még fiatalon se, aztán ahogy múltak az évek, az embernek egyre inkább figyelnie kell arra, hogy ne legyen kirívó a megjelenése. Arra mindig ügyeltem, hogy az arcom megfelelő ellátásban részesüljön. Aki azonban ismer, az tudja, hogy a fájdalmat nem tűröm - mondta a TV2 Mokka című reggeli műsorában. 

A 67 éves színésznő arcán alig találni ráncokat, legfeljebb nevetőráncokat, amik egy 2007-ben készült fotóján jóval erőteljesebbek voltak. A Gór Nagy Mária Színitanoda vezetője nem utasítja el a plasztikai kezeléseket, de mivel nem bírja a fájdalmat, nyomon követve a kozmetikában használt technológiákat, egy kímélő beavatkozás híve lett.

- Igazából kényeztetés, ez most a legmodernebb: van egy kézi és van egy gépi  része. Simogat, feltölt, látványos nagyon és abszolút fájdalommentes. Jóleső érzés, utána jó belenézni a tükörbe - mesélte.

Fotó: TV2/Mokka

Magyar sztárok, akik plasztikáztattak

15 magyar sztár, aki vállalja, hogy plasztikai műtétnek vetette alá magát. Nézd meg őket és tudd meg azt is, mit műttettek meg magukon!

Ezt is szeretjük