Újra plasztikáztat! Mohamed Fatima ezért műtteti meg ismét a melleit
Mohamed Fatima énekesnő ismét kés alá fekszik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ismét mellplasztikai műtétnek veti alá magát Mohamed Fatima, árulta el a 32 éves sztár az RTL Klub 8:08 - Minden reggel című műsorának mai adásában. Nem nagyobb melleket szeretne, a meglévő implantátumát szeretné kivetetni. Az énekesnő több mint 70 kilós fogyását követően, két és fél évvel ezelőtt végeztetett el egy plasztikai beavatkozást.

- Három és fél kiló bőrt szedtek le a hasi részemről, egy pici zsírleszívás is volt. Igazából a mell az, ami zavar. Mióta berakattuk, nem tudok többet hason aludni, emellett érzem, hogy van bennem egy idegen anyag - mesélte.

Fatima a Fekete Vonat nevű együttessel vált ismertté, melynek feloszlását követően Angliába költözött. 2012-ben tért vissza Magyarországra, ahol a The Voice című tehetségkutatóban sokakat meglepett új külsejével, fél évvel később, A Nagy Duettben pedig még vékonyabban lépett színpadra.

Mellplasztikázott magyar sztárok

A magyar sztárhölgyek közül az utóbbi években többen is vágytak dúsabb keblekre. Összeállításunkból megtudhatod, ki az, aki implantátumot tetetett be.

Fotó: RTL Klub/8:08 - Minden reggel

Facebook-kép: TV2 Sajtószoba

Ezt is szeretjük