Már nem mutatott jól a képernyőn? Az RTL Klub sztárja ezért műtette meg magát
Keresztes Ildikó azért műtette meg magát, mert zavarta az orra.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Keresztes Ildikó kirobbanó formában van, amihez hozzájárult, hogy megműttette az orrát, mivel egy ideje már nagyon zavarta.

Kisimult arcbőrét pedig egy olyan hollywoodi eljárásnak köszönheti, ami már Madonnát és Gwyneth Paltrowot is megszépítette.

Zavarta az orra

- Igazság szerint, hosszú éveken keresztül nem vettem észre milyen az orrom, aztán az idő múlásával az embernek egyre jobban elvékonyodik az arca, és egyre határozottabban kezdte uralni ez a testrészem az arcomat. Mivel többet láttam magam kamerába, egyre inkább zavart - mesélte az énekesnő.

Orvosa tanácsára műtette meg, ő tanácsolta, hogy az orrsövényferdülést ellensúlyozó műtét során picit esztétikai korrekciót is végezzenek el. Az X-Faktor egykori mentora elmondta: nem szereti a természetellenes beavatkozásokat, ráadásul fél is a műtétektől.

- Éppen ezért szeretem profi emberekkel körülvenni magam, akikkel jól tudok együtt dolgozni és akikben megbízom. Ezért is fordultam az orrműtét után Dr. Csernus Krisztinához, aki profi és olyan dolgokat ajánlott számomra, amitől még szebb és még üdébb lehetne a megjelenésem - mondta.

Kisimult a bőre

A 48 éves énekesnő éppen ezért nemrégiben letesztelte a hollywoodi sztárok egyik csodafegyverét az Oxigén Lift arckezelést, mely során az oxigén a bőr legmélyebb rétegeibe hatol be fájdalommentesen. Így a bőr üdébb, feszesebb, fiatalosabb lesz, kisimítja és felfrissíti a fakó arcbőrt.

A friss oxigén regeneráló és sejtmegújító hatása jelentős. Ez nem csupán a szennyezett városi levegő okozta bőrproblémák ellensúlyozására alkalmas, de lassítja az öregedési folyamatokat, harcol a szabad gyökök ellen, és javítja a keringést.Fotók: Life PR, MTVA
Ezt is szeretjük