Gór Nagy Mária 75 éves lett: a műsorvezetők sem hitték el a korát a reggeli adásban
Gór Nagy Máriát az Ébredj Velünk! házigazdái is felköszöntötték 75. születésnapja alkalmából.

gór-nagy-mária-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gór Nagy Mária korát nehezen lehet megtippelni. A színésznő 2022. május 3-án ünnepelte 75. születésnapját. Szenzációsan néz ki, fitt, és tele van energiával. Lendületességével lépten-nyomon lenyűgözi az embereket.

Nem véletlen, hogy akármerre jár, mindenhol bóközön fogadja. Sokat tesz a fittsége megőrzése érdekében, mozgás nélkül el sem tudná képzelni az életét.

Gór Nagy Mária kora

Az Ébredj Velünk! házigazdái sem hagyhatták szó nélkül, milyen jó formában van, amikor születésnapja alkalmából felköszöntötték a műsorban. Csonka András és Holdampf Linda nem fukarkodtak a dicsérő szavakkal, mindketten egyetértettek abban, hogy a művésznő jó pár évet letagadhat.

Gór Nagy Mária 2022. május 10-én az Ébredj Velünk! című műsorban.
Gór Nagy Mária 2022. május 10-én az Ébredj Velünk! című műsorban.
Fotó: Life Tv/Ébredj velünk!

Gór Nagy Mária hozzátette, néha ő maga is meglepődik azon, hogy hány éves. Az idő múlása azonban egyáltalán nem zavarja.

- Ez csak egy szám, de negyvenéves korom óta nem foglalkozom vele. Akkor megviselt, hogy "jaj, már öreg vagyok!” Azóta nem.

A cikk az ajánló után folytatódik

A műsorvezetőkben felmerült a kérdés, minek köszönhető ez a topforma. A színésznő elárulta, a kulcs az, hogy fiatalkora óta a mozgás az egyik legnagyobb szenvedélye.

- A sportot nem lehet abbahagyni, ha az ember rákattan, elvonási tünetei lesznek, ha nem csinálja. Egy héten háromszor tornázom, és ha időm engedi, nordicolok. Régen futottam, de volt egy síbalesetem, azóta nem. És mindenhova gyalog megyek!

Gór Nagy Mária 1970-ben, a Csodálatos jövendő című tévéfilm forgatásakor.
Gór Nagy Mária 1970-ben, a Csodálatos jövendő című tévéfilm forgatásakor.
Fotó: Fortepan/Gábor Viktor

Az unokái is fiatalon tartják. Két fia, András és Tamás négy unokával ajándékozták meg, és úton van az ötödik is. Mindannyian lányok, a legidősebb 19 esztendős, a legfiatalabb pedig hároméves.

Wittek Mária, az Omega énekesnője

1964-ben egy hirdetésre jelentkezve Wittek Mária lett az Omega együttes énekesnője. 1947. február 2-án született Budapesten, édesapja Wittek József zongoraművész, karmester és zeneszerző volt. Hatéves korától tíz éven át tanult zongorázni, 1956-tól tagja volt a Magyar Rádió Gyermekkórusának. 1988 óta Floridában él ékszerészként dolgozó férjével, Bélával, 2022 februárjában ünnepelte 75. születésnapját.

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük