Meglepő vallomást tett a TV2 sztárja - A rajongók sem tudtak az állapotáról
Gönczi Gábor hallássérült - a bal fülére alig hall.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gönczi Gábor a műsorvezetés mellett sok időt szentel élete legnagyobb szenvedélyének, a zenélésnek, 1991-ben még egy együttest is alapított, a Smile Showtime Bandet, melynek ő az énekese, emellett A Nagy Duettben is megmutathatja virtuóz tehetségét. Éppen emiatt is meglepő az a vallomás, amit a Blikknek mondott el, ugyanis hallássérült. A TV2 sztárjáról eddig ezt még a rajongói sem sejtették.

"Boldog félsüket ember vagyok"

A Tények 42 éves híradósa a bal fülére alig hall, a problémák gyerekkorában kezdődtek.

- Boldog félsüket ember vagyok. Hatéves koromtól kezdve folyamatosan problémám volt a bal fülemmel. Elég volt egy hatalmas csobbanás az úszásoktatáson a medencébe, máris fájó füllel szálltam ki. Állandóan begyulladt, többször felszúrták, később a dobhártyámmal is bajok voltak - számolt be a tapasztalatairól a lapnak.

gönczi-gábor-tv2
Fotó: TV2/Schumy Csaba

- Végül felajánlottak egy műtétet, melynek során megszabadítottak minden olyan dologtól a fülemben, mely gondot okozott, de ennek az lett az ára, hogy a hallásom 30%-osra csökkent.

Gönczi Gábor már 15 éves kora óta félsiket, így teljesen megszokta és elfogadta az állapotát. Amikor fellép az együttesével, akkor különféle trükköket vet be, hogy ne okozzon hátrányt az állapota, például úgy helyezkedik, hogy a kontroll-ládát a jobb füléről hallja, de, amikor telefonál, akkor is a jobb oldalára helyezi a készüléket, mert különben nem hallana semmit.

A Nagy Duettben ilyen szexi partnerrel lép fel

Képes összeállításunkban megnézheted Erdélyi Tímeát, aki A Nagy Duettben Gönczi Gábor partnere. A Barátok közt egykori Tildája vérbeli bombázó lett.

Ezt is szeretjük