Hernádi Judit megdöbbentő vallomása - Erre nem lehet büszke a múltjában

Hernádi Judit gimnáziumi évei piszkosul nehezek voltak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hernádi Judit Magyarország legsikeresebb színésznői közé tartozik. A 62 éves művésznőt idén márciusban jutalmazták a Psota Irén-díjjal, melyet annak a színésznek adományoznak, akinek színpadi sokszínűsége, tehetsége, kiemelkedő képességei Psota Irén örökségéhez méltónak bizonyulnak. Ezzel kapcsolatban részletesen itt írtunk.

A művész a Jászai Mari-díjat is elnyerte. Színházi szerepei mellett számos filmben és tévéfilmben láthattuk, például A Pogány Madonnában, a Szamárköhögésben vagy A miniszter félrelép című filmben. Hernádi Juditnak azonban a sok siker mellett nehézségekkel is szembe kellett néznie, erről az RTL Klub Reggeli című műsorában vallott.

Az összes gimnáziumból kicsapták

A műsorban az iskolai kiközösítés volt a téma. Peller Anna és Peller Mariann műsorvezetők próbálták szóra bírni a színésznőt, hogy meséljen arról a nehéz időszakról, amit tinédzserként átélt, de Hernádi Judit csak szűkszavúan volt képes a múltjának ezen részéről mesélni, ugyanis ez már annyira régen volt, hogy őt már nem is annyira érdeklik a régi sérelmek. Ráadásul nemcsak a csúfolódások nehezítették meg az életét akkoriban, hanem olyan dolgok is történtek vele, melyekre senki sem lenne büszke.

hernádi judit reggeli
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- Kirúgtak az ország összes gimnáziumából, mert kezelhetetlen voltam. Nagyon csúnya voltam, nagyon magas, nagyon vékony - emlékezett vissza Hernádi Judit, aki elmondása szerint már szinte el is felejtette ezt a korszakot az életéből, egyszerűen túllépett rajta.

Hernádi Judit lánya a felére fogyott

Hernádi Judit egyetlen gyermeke, Tarján Zsófi sokat szenvedett a súlyával, azonban egy nagy elhatározást hozott, és életmódot váltott. A Honeybeast együttes énekesnőjére már alig lehet ráismerni, Zsófi szó szerint a felére fogyott. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki az énekesnő napjainkban, és hogy festett, mielőtt elkezdte a fogyókúráját.

Felére fogyott Hernádi Judit lánya - Zsófinak igazi bomba alakja lett

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük