Bajor Imre lánya nagyon dögös - A 22 éves Lili ezt a fotót posztolta

Bajor Lili nagyon dögös fotót posztolt magáról.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A 2014 augusztusában elhunyt Bajor Imrének a lánya még el tudta újságolni, hogy felvették a Színművészeti Egyetemre. Bajor Lili most negyedéves, már láthatta a Madách Színház és a Vígszínház közönsége is egy-egy Shakespeare-darabban, a Veszprémi Petőfi Színházban pedig egy újabb fontos szerepre készül. 

A színészhallgató az édesapja halála után 25 kilót adott le, gyönyörű, 22 éves ifjú hölgy lett. December végén egy nagyon dögös fotót posztolt magáról. 

A 2018-as évet olvasópróbával kezdte: január 3-án azt posztolta a közösségi oldalán, hogy a veszprémi színházban megkezdték A Kurázsi mama és gyermekei olvasópróbáit. Brecht darabjában ő alakítja Kurázsi mama lányát, a néma Katrint. 

Kurázsi mamát Börcsök Enikő, Jászai-díjas színésznő formálja meg, a darabot Funtek Frigyes rendezi. A bemutatót február 9-én tartják. 

Fotókon Ruttkai Éva lánya - Júlia le sem tagadhatná híres édesanyját

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük