Endrei Juditra hasonlít nagyobbik lánya - Bemondónőink és ritkán látott gyerekeik
Híres bemondónőink gyermekei közül többen is szüleik nyomdokaiba léptek.

bay-eva-1978-mti-hamor-szabolcs
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Magyar Televízió 1957-es indulása óta számos bemondónőt, riportert és műsorvezetőt zártak a szívükbe a hazai nézők. Közülük sokan ma már végleg hátat fordítottak a tévézésnek, de ez nem jelenti azt, hogy ne gondolnánk rájuk a legnagyobb szeretettel, hiszen a hosszú évek alatt az esti tévénézésnek köszönhetően szinte a családtagjainkká váltak mindannyian.

Elég, ha csak a leghíresebbekre gondolunk: Bay Éva, Endrei Judit és Kertész Zsuzsa neve örökre összeforrt a Magyar Televízióval, hiszen kivétel nélkül mindannyian rengeteget tettek a televíziózásért, több évtizedes karrierjük során pedig számtalan kultikus műsorban bizonyították már tehetségüket.

Ezek a legendás bemondónők azonban nemcsak szakmai téren, hanem a magánéletben is megtalálták a boldogságot, és anyákká váltak, gyermekeik pedig mostanra már felnőttek, akik közül többen is szüleik nyomdokaiba léptek. Képes összeállításunkban megnézheted hazánk híres bemondónőinek ritkán látott gyerekeit, akik le sem tagadhatnák őket, annyira hasonlítanak rájuk.

Ezt is szeretjük