Így néz ki ma Pokrivtsák Mónika - 8 éve tűnt el váratlanul az RTL Klub műsorvezetője
Pokrivtsák Mónikát 2009-ben láttuk utoljára a képernyőn.

pokrivtsak-monika-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pokrivtsák Mónikát 1997 őszén zárta a szívébe az egész ország, amikor jelentkezett az akkor induló RTL Klubhoz, ahová rögtön fel is vették, majd rábízták a Meri vagy nem meri? című műsor vezetését. Az 1974-ben született tévés a nézők egyik kedvence volt, ám nyolc évvel ezelőtt úgy döntött, hogy végleg hátat fordít  tévézésnek. 

Ezt követően amerikai férjével az Egyesült Államokba költözött, ahol egy éttermet üzemeltettek együtt. "Ha kellett, akkor berohantam a konyhába pizzát készíteni, ha kellett, akkor a bárpult mögött megcsináltam egy koktélt, de rendeléseket is felvettem az asztalok között rohangálva, ha úgy hozta a helyzet", mesélte a közelmúltban Pokrivtsák Mónika a Fókusz stábjának, akik egy rövid interjút készítettek az éppen Magyarországon tartózkodó egykori tévéssel.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy mennyit változott  Pokrivtsák Mónika az elmúlt évek során, de megmutatjuk férjét is, és még azt is megtudhatod, hogy milyen kihívások elé néz majd a tengerentúlon az ősszel!

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük