A Keménykalap és Krumpliorrban cuki kislány volt - 54 évesen így néz ki

Kislányként az Utánam, srácok! című sorozatban is szerepelt.

kemenykalap-es-krumpliorr-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Berkes Gabriella három és fél éves korában még Kiss Gabriella néven gyerekszínészként kezdte a művészi pályáját. Az édesapja ugyanis gyakran magával vitte a munkahelyére, a Magyar Rádióba, ahol Horváth Ádám rendező egyszer megkérdezte tőle, szeretne-e filmben szerepelni. Igent mondott, élete első szerepében pedig a híres rendező felsége mellett kapott szerepet, Csűrös Karola kislányát játszotta.

Kiss Gabi szerepelt a Magyar Televízió 1973-ban készült és 1974-ben bemutatott ifjúsági filmsorozatában, a Keménykalap és Krumpliorrban, amely Csukás István azonos című műve alapján készült, 1974-ben pedig a ’70-es évek egy másik ikonikus sorozatában, az Utánam, srácok! címűben is szerepet kapott. Ma mégsem színésznőként, hanem énekesnőként ismert, aminek az is az oka, hogy a gyerekszínészeket nem fogadták tárt karokkal a Színművészetin. 

- Megkaptam, hogy aki 36 filmet csinált, mit akar még tanulni. Emlékszem, egy picit el is keseredtem. Aztán 17 évesen felvettek a Zeneakadémiára mint vendéghallgatót, így eldőlt a dolog, hogy inkább énekelni fogok - mesélte pár évvel ezelőtt az RTL Klub XXI. század című műsorában. 

Az 54 éves énekesnő nemrég a FEM3 Café című műsorban volt látható barátnőjével, Ungár Anikóval. Nézd meg, hogy néz ki ma a '70-es évek ismert gyereksztárja!

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük