A legendás magyar műsorvezető több halálos kórral is küzd - Most a szívét kell műteni

Boros Lajos több komoly betegséggel küzd, már az a furcsa számára, ha nincsenek tünetei.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Súlyos beteg Boros Lajos, de a humorérzékét nem veszítette el. A legendás rádiós februárban pacemakert kapott, amit Zolinak hív, de nevezte már korábban Ferinek is. Azt követően került a sürgősségire, hogy 40-es pulzusszámmal nagyon szédült. Az autóvezetést is abbahagyta, mert nem szeretné mások életét kockáztatni azzal, hogy esetleg vezetés közben veszíti el az eszméletét. A fiai szerencsére elviszik autóval oda, ahova mennie kell. Jelenleg egy szívműtétre vár, amihez az orvosok szerint híznia kellene, most azonban úgy tűnik, mégsem várnak tovább a beavatkozással, árulta el a 71 éves sztár a Mokkában

- Azóta már olyan vitális vagyok, hogy azt mondták, nem várnak annyit. Most vagyok 73 kiló, négy napja még 74 voltam. Ez ezerféle dologtól függ. Ahhoz, hogy valakinek egy szívbillentyűműtétet csináljanak, állatira egészségesnek kell lenni, nem lehet a szervezetben góc, ezért 36-féle orvos vizsgált meg engem állva, ülve, futva. Olyan is volt, hogy egy főorvossal kézen fogva sétáltam egy kórház folyosóján, ezzel is provokálva a szervezetemet, hogy így mérhessen vérnyomást - mesélte. 

boros-lajos
Fotó: TV2/Mokka

Boros Lajos próbálja mozgással is fitten tartani magát, de ez az összetett egészségügyi problémái miatt sokszor nehézkes. 

- A séta a térdízületem miatt egy darabig fájdalommentes, aztán sietek haza. Egyébként leúsztam 1500 métert úgy 40-50 perc alatt - osztotta meg a nézőkkel.

A betegsége egyetlen előnye, hogy a kívánt hízás miatt vagy annak köszönhetően olyan ételeket is ehet, melyeket régebben tilos volt fogyasztania, a cukorbetegsége miatt viszont mégsem fogyaszthat akármit, ráadásul a gyógyszerei is ütik egymást. 

Az az alapelvem, hogy a szervezetemben van három-négy halálos kór, és ezek egymással küzdenek.

Én meg, mint kívülálló figyelem őket. Mostanában olyan hosszú tünetmentes időszakaim vannak, rémülten mondtam a feleségemnek: "itt nagy baj van. Lehet, hogy meggyógyultam?" - mondta. 

Friss fotón az 54 éves Sugár Ágnes - Kedvenc bemondónőink régen és ma

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük