Kósa L. Adolf megmutatta tündéri kisfiát - Gyönyörű családja van az egykori műsorvezetőnek
Kósa L. Adolf teljesen elégedett az életével, a képeit végignézve megértjük, miért.

kosa l adolf cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kósa L. Adolf tavaly töltötte be az ötvenedik életévét, és a mostani posztjaiból ítélve boldogabb, mint valaha. A volt televíziós a '90-es évek végén lett népszerű, amikor a Szerelem első látásra című vetélkedőt vezette.

Néhány év múlva, a sikerei csúcsán hátat fordított a nyilvános szereplésnek, és hálózatépítéssel kezdett foglalkozni. Első feleségével, Fonyó Barbarával két gyermekük született, a 19 éves Benedek és a 14 éves Domonkos. Válása nem volt zökkenőmentes, de reméljük, mára megbékéltek egymással. Kósa-Ladvánszki Ritával 2012-ben házasodtak össze, és rá egy évre született meg közös gyerekük, Nimród. Kósa L. Adolf időközben váltott, és egy az öregedésgátlás terén kiemelkedő nemzetközi cég magas szintű üzleti partnereként dolgozik. „A tévézés egyáltalán nem hiányzik, eszembe sem jutna újra képernyőn szerepelni” - nyilatkozta a Blikknek, és mi el hisszük neki, mert az összes friss képén boldogan mosolyog.

Viharos válás után végre ismét harmonikus kapcsolatban él

Facebook-oldalán a közelmúltban megosztott egy kedves bejegyzést, melyen a Ritával együtt töltött, elmúlt négy évükről emlékezik meg, öt képpel. A hashtagekből kiderül, hogy az egykor népszerű műsorvezetőnek ma már a családja a legfontosabb, ők állnak az első helyen az életében.

Ezt is szeretjük