50 éves lett Kósa L. Adolf - A Szerelem első látásra műsorvezetője így néz ma ki
Friss fotón Ámor földi helytartója, Kósa L. Adolf.

kosa-l-adolf-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kósa L. Adolfot a kilencvenes évek második felében zárta a szívébe az ország, miután a TV2 rábízta a Szerelem első látásra című műsor vezetését, amelynek köszönhetően még sokáig úgy emlegették őt, mint Ámor földi helytartóját. 

Az 1967-ben született egykori tévés augusztus 19-én ünnepelte 50. születésnapját, aminek apropóján egy friss fotót töltött fel Instagram-oldalára az alábbi hashtagekkel: #thankyou #iam50now #lifebegins, amelyek alapján kijelenthetjük, hogy egyáltalán nem rázta meg a tény, hogy betöltötte 50. életévét.

#thankyou #im50now #lifebegins

LAdolf DrKósa (@ladolfdrkosa) által megosztott bejegyzés,

Kósa L. Adolfot olyan műsorokban is láthattuk még, mint az Álompár vagy a Ki vagyok én?, ám az ezredfordulót követő években végleg hátat fordított a tévézésnek. Lassan másfél évtizede hálózatépítéssel foglalkozik, és a magánéletben is megtalálta a boldogságot, hiszen második feleségét, Ritát 2012-ben vezette oltár elé, közös gyermekük pedig 2013 őszén született meg.

- A tévézés egyáltalán nem hiányzik, eszembe sem jutna újra képernyőn szerepelni. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen minden tekintetben kerek az életem - nyilatkozta Kósa L. Adolf négy éve a Blikknek

Ezt is szeretjük