Gombos Edina kisfia nagyon cuki - Az 5 éves Matteo piros tojást is festett Floridában
Gombos Edina kisfia, Matteo húsvét előtt két héttel lett ötéves.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gombos Edina bő tíz évig a Sláger Rádió hírszerkesztő-hírolvasója volt, majd 2002-ben a TV2-höz szerződött, ahol olyan műsorokat vezetett, mint az Aktív vagy a Magellán. 

2004-ben feleségül ment a kubai származású Alberto Costafredához, akinek 2008 októberében egy kislányt, 2015 márciusában pedig egy kisfiút szült. 2015 augusztusában mindenkit megleptek azzal, hogy kiderült, a négyfős család nem nyaralni utazott Floridába, hanem titokban felszámolták magyarországi életüket, mert a jövőjüket az Egyesült Államokban képzelik el. 

Gombos Edina kisfia imádta a tojásfestést

- Az motivált leginkább minket, hogy a gyerekeink nyitott, kiegyensúlyozott, magabiztos felnőtté válhassanak. A férjemnek már tavaly állást kínált egy floridai informatikai cég, azóta francia nyelvből is levizsgázott, így kint most még nagyobb lehetőségek várnak rá - mesélte a tévés 2015-ben a Best magazinnak

gombos-edina
Fotó: TV2

Gombos Edina 2019 októberében indította el YouTube-csatornájukat, amelyen a család amerikai életét mutatja be. Természetesen arról is készült videó, hogyan ünnepelték a húsvétot: náluk is került sonka és kalács is az asztalra.  

A cikk az ajánló után folytatódik

- A húsvét szinte teljesen ugyanolyan az Egyesült Államokban, mint Európában: itt is van tojásfestés, tojáskeresés, és az európai bevándorlóknak köszönhetően tojásgurítás is. Persze a rendkívüli helyzet miatt idén minden húsvéti parádé és tömegrendezvény elmarad. Néhány pap itt is inkább online celebrál misét. A hétfő amúgy sem ünnepnap itt, a péntek is csak néhány államban. A tradicionális húsvéti étel itt is a sonka mindenféle szósszal - mesélte a 43 éves sztár. 

Férje, Alberto a magyar finomságokat a floridai orosz boltból szerezte be, ahol kapható gyulai kolbász, kolozsvári szalonna vagy túró is. A gyerekek, a 11 és fél éves Miranda és az ötéves Matteo tojást is festettek. Az utóbbi a videóban elárulta, hogy nagyon szeret festeni: a tenyere is erről árulkodott.  

Bár az idei húsvétot csak négyesben ünnepelték, nem jöhettek össze a család többi tagjával és a barátokkal, kevesebb, de így is bőséges finomság került az asztalra. Mivel egy kerítéssel elzárt, nagy lakóparkban élnek, a gyerekeknek a tojáskeresésről sem kellett lemondaniuk. 

Matteo születésnapját is négyesben ünnepelték április végén. Gombos Edina azt is megosztotta a Facebook-oldalán, hogy a kisfiú óvodai búcsúfotóit már március közepén megkapták. A kicsik számára ezzel talán véget is ért az óvodai év.

Oroszlán Szonja Amerikában

Lassan öt éve, hogy az itthon keresett színésznő Amerikába költözött. Bár a filmezéssel sem kint, sem itthon nem szakított teljesen - a 2019 februárjában bemutatott Kölcsönlakás című vígjátékban is szerepelt -, civil foglalkozást űz. Jelenleg két orvosi egyetemen dolgozik, ahol orvostanhallgatóknak tanítja, hogyan kommunikáljanak a jövőben betegeikkel.

Ezt is szeretjük