Trokán Nóra dögösen kivágott szettben ment a Glamour-gálára: villogtak a vakuk körülötte

Trokán Nóra szexi és laza megjelenése tarolt. Képeken a 2023-as Glamour Woman of the Year legjobban öltözött színésznői.

trokán-nóra-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

"Öltözködj ökotudatosan!" - ez volt a dress code a 2023-as Glamour Woman of the Year-díjátadón

A szerkesztők idén is fontosnak tartották, hogy a rendezvény a 21. századi ökomissziónak megfelelően környezetbarát legyen, így a vendégektől is azt kérték, olyan darabot válasszanak, amelyet már viseltek korábban, esetleg a környezetvédelemre nagy hangsúlyt fektető vállalkozások vagy hazai tervezők kreációi közül válasszanak.

Színésznők a 2023-as Glamour-gálán

A hírességek ennek megfelelően szebbnél szebb ruhakölteményekben vonultak végig a "green carpeten". Ki a hollywoodi dívák klasszikus eleganciáját idézte meg, mások a nőies oldalukat hangsúlyozták. 

Trokán Nóra választása egy olyan összeállításra esett, amelyre inkább az utóbbi igaz: laza és dögös volt. Egy oldalt kivágott, dekoltált topban és térdig érő öltönynadrágban pózolt a fotósok előtt. Hosszú, magas sarkú csizmával egészítette ki az öltözékét, ami még inkább ráerősített a szexi összhatásra.

Képes összeállításunkban megnézheted, mit viselt Trokán Nóra a díjátadón, továbbá mutatjuk a többi színésznő ruháját is, akik részt vettek az eseményen.

Nézd meg a 2023-as Glamour-gála legdögösebb sztárjait is!

Képgalériánkban megnézheted a 2023-as Glamour-gála legdögösebb sztárjait!

Cover-fotó: Femina/Rátkai Márk

Ezt is szeretjük