Nyári Dia szexi dekoltált estélyiben gálázott: a Barátok közt egykori sztárjai így partiztak
Nyári Dia és a Barátok közt egykori színésznői gyönyörűek voltak a Glamour-gálán

nyari-dia-varga-iza-nagy-alexa-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2022-es Glamour Women of the Year díjakat március 23-án egy, a környezettudatosságot szem előtt tartó és a fenntartható divatot reflektorfénybe helyező gálán adták át. (A jelöltek és a díjazottak teljes listáját korábbi cikkünkben, ide kattintva olvashatod.)

A szakmájukban sikeres nőket és a kiemelkedő tehetséget ünneplő díjátadó jelöltjei és meghívottjai a hazai nagyszabású gálák történetében először „green carpeten” vonulhattak végig, azaz nem vásároltak új ruhát a rendezvényre, hanem egy régi kedvencben jelentek meg az estén.  

A Barátok közt színésznői a Glamour-gálán

A szervezők idén az ökotudatosság szempontjából kérték arra a résztvevőket, hogy ne vásároljanak új ruhát az eseményre, hanem válasszanak egy régi kedvencet ruhatárukból, vagy kutassanak fel egy izgalmas vintage darabot, és abban vonuljanak végig a „green carpeten”.

Nyári Dia, a Barátok közt egykori színésznője és az RTL Klub Hotel Margaret című sorozatának szereplője eleget tett a kérésnek: a 27 éves sztár az esküvőjén egy hófehér Daalarna csipkeruhát viselt, és a menyecskeruháját is Benes Anita tervezte, az utóbbi darabot húzta fel a díjátadó estre. 

A Barátok közt több egykori színésznője is gálázott március 23-án, ki a Glamour-, ki a Televíziós Újságírók Díja gálán - képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhában jelentek meg. 

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila, Televíziós Újságírók Díja

Ezt is szeretjük