Sírva búcsúzott - A magyar műsorvezetőnő a reggeli adásban köszönt el
Ma reggel még utoljára volt hallható élőben a Morning Show.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma reggel mégis élőben jelentkezett a Morning Show, de utoljára, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani, valamint a stáb elköszönt a hallgatóiktól. Mint azt a Femina is megírta, tegnap este a Class FM furcsa közleményéből úgy tűnt, a keddi volt az utolsó adás, a műsorvezetők el sem fognak tudni köszönni rajongóiktól. 

A Kölyökidőből ismert Gévai Juli, aki 2009 óta dolgozik a Class FM-nél, és 2015 szeptemberében saját rovata is indult, elcsukló hangon, sírva, csak második nekifutásra tudott elköszönni a hallgatóktól.

- A magam részéről nagyon köszönöm... tök jó hét év volt - majd a sírástól nem tudta tovább folytatni, csak miután egy kolléganője is elköszönt, akkor szedte össze magát. - Szuper volt az elmúlt hét év, nagyon köszönjük, hogy itt lehettünk, és a részesei lehettünk.

Sebestyén Balázs búcsúbeszédében kiemelte, a november 19-ével frekvenciáját vesztő Class FM online folytatja tovább működését, de már nélkülük. Nem haragban, végül békében váltak el.

A műsorvezető trió azt is elárulta a mai, utolsó élő adásban, hogy a Morning Show csapata valahol, valamilyen formában tovább folytatja majd, de hogy hogyan és mikor, az a jövő zenéje.

Így néznek ki most a Kölyökidő tinilányai! Ennyit változtak 25 év alatt

A Kölyökidőben megismert lányokból vérbeli nők, anyák lettek. Nézd meg!

Ezt is szeretjük