Tegnap még műsort vezetett - Ma reggel már nem működött a belépőkártyája

A magyar műsorvezetőt megalázó helyzetbe hozták.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Hatalmas botrány volt készülőben tegnap este a Class FM háza táján, végül ma reggel mégis élőben hallhatták a rajongók a Morning Show-t.

A rádió vezetősége kedden késő délután egy azóta eltávolított közleményt tett közzé a Facebook-oldalán. Abban többek között arról olvashatunk, hogy a november 19-én frekvenciáját vesztő rádióadó hallgatói kedden hallhatták utoljára élőben a Morning Show című műsort, péntekig régi adások válogatását sugározzák. Az indoklásban azt írták, a reggeli műsor csapatának szerződése 2016. december 31-ig él, ugyanakkor tudomásul veszik, hogy "Sebestyén Balázs televíziós munkáira kíván koncentrálni, és mostantól minimalizálja rádiós szereplését".

A közleményen a Morning Show műsorvezetői, Rákóczi Feri, Vadon Jani és Sebestyén Balázs felháborodtak, utóbbi videoüzenetben reagált a Facebookon, és hazugságnak nevezte a közleményben leírtak rá vonatkozó részét.

"Pedig még a vége is jó lehetett volna ennek a hét évnek. Azt persze már nem vehetik el sem a Morning Show készítőitől, sem tőletek hallgatóktól! Csak egy elköszönést mindenki megérdemelt volna..." - írta a videó mellé Rákóczi Feri.

Késő este Balázs azt posztolta, hogy felhívta a Class FM vezérigazgatója, hogy szerda reggel mégis beengedik a Morning Show csapatát műsort készíteni.

Ehhez képes Rákóczi Feri arról írt a közösségi oldalán, hogy a belépőkártyája nem működött ma hajnalban.

Végül Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani bejutottak az épületbe, beülhettek a Morning Show stúdiójába, és élő adásban köszönthették szerda reggel a hallgatóikat.

Lecserélték a legendás magyar műsorvezetőt - Műsorát fiatalabb kollégája kapta meg

Képeken azok a hazai műsorvezetők, akiket lecseréltek. Nézd meg, kik ők!

Lecserélték a legendás magyar műsorvezetőt - Műsorát fiatalabb kollégája kapta meg

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük