7 év után vége - A magyar műsorvezető el sem búcsúzhatott a tegnapi adásban

A Class FM közleménye után Sebestyén Balázs is megszólalt.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Class FM vezetősége kedden késő délután közleményt adott ki, amelyben többek között arról olvashatunk, hogy a november 19-én frekvenciáját vesztő rádióadó hallgatói kedden hallhatták utoljára élőben a Morning Show című műsort, péntekig régi adások válogatását, Best of Morning Show adásokat sugároznak. Az indoklásban azt írták, a reggeli műsor csapatának szerződése 2016. december 31-ig él, ugyanakkor tudomásul veszik, hogy "Sebestyén Balázs televíziós munkáira kíván koncentrálni, és mostantól minimalizálja rádiós szereplését".

Sebestyén Balázs nem sokkal később videoüzenetben reagált a Facebookon, amelyben azt mondta, egyetlen szóval tudja csak minősíteni a rádió közleményét: hazugság.

Nem igaz, hogy a televíziózás miatt háttérbe szeretné szorítani a rádiós munkáját, és hogy a keddi nap folyamán kapott egy levelet, amelyben az állt, hogy szerdán már nem kell bemenniük a Morning Show-ba. Rákóczi Ferivel és Vadon Janival, valamint a reggeli műsor csapatának többi tagjával szerették volna továbbvinni a műsort, majd tisztességesen el is köszönni a hallgatóiktól.

Mire a hallgatók felébredtek, újabb fontos változások történtek, ezt Balázs a Facebookon tudatta.

Ő volt a VIVA TV beszólogatós műsorvezetője - Így nézett ki Sebestyén Balázs 20 évesen

Képeken a VIVA TV műsorvezetői. Nézd meg, mennyit változtak az évek során!

Ő volt a VIVA TV beszólogatós műsorvezetője - Így nézett ki Sebestyén Balázs 20 évesen

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük